GTX 1660S R6 düşük FPS

Makaleler
4
Tom Clancy's Rainbow Six  Siege Screenshot 2020.12.14 - 22.52.50.15.png

Arkadaşlar, aynı ayarlarda 180 FPS alıyordum. İnternette testleri de var. Ancak 1 haftadır FPS düşmüş durumda. NVIDIA güncelledikten sonra oldu gibi. Sıkıntı var mı? Virüs taraması da yaptırdım.
Ryzen 5 3500X 'X8 16 GB RAM Corsair PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 780814

Arkadaşlar, aynı ayarlarda 180 FPS alıyordum. İnternette testleri de var. Ancak 1 haftadır FPS düşmüş durumda. NVIDIA güncelledikten sonra oldu gibi. Sıkıntı var mı? Virüs taraması da yaptırdım.
Ryzen 5 3500X 'X8 16 GB RAM Corsair PSU.

Güncelleme ile alakalı. Herkeste öyle.

Az önce yıldırım çarptı yakınlarıma. Kasadan tuhaf bir traktör gibi ses geldi. Hemen şalteri kapattım. Bundan olabilir mi?
Hava bayağı şimşekli bugün.

Bozulsaydı komple bozulurdu, veya görüntüde sorun olurdu. Alakası yok güncellemeden sonra öyle oldu.

Öyle bişey olsa komple bozulurdu
SSD kronik sorunlu bir ssd. Ondan traktör sesi gelebilir mi?
Bozulsaydı komple bozulurdu, veya görüntüde sorun olurdu. Alakası yok güncellemeden sonra öyle oldu.
Yine de o sesten korktum.
Bir sıkıntı görmüyorum. Arada FPS düşmeleri olabilir. CS:GO'da bazı güncellemelerden sonra FPS'te aşırı düşüşler olabiliyor. Meraktan soruyorum, kart modeliniz nedir ?
Gigabyte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı