GTX 1660S R6 düşük FPS

Makaleler
4

Arkadaşlar, aynı ayarlarda 180 FPS alıyordum. İnternette testleri de var. Ancak 1 haftadır FPS düşmüş durumda. NVIDIA güncelledikten sonra oldu gibi. Sıkıntı var mı? Virüs taraması da yaptırdım.
Ryzen 5 3500X 'X8 16 GB RAM Corsair PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sıkıntı görmüyorum. Arada FPS düşmeleri olabilir. CS:GO'da bazı güncellemelerden sonra FPS'te aşırı düşüşler olabiliyor. Meraktan soruyorum, kart modeliniz nedir ?

Güncelleme ile alakalı. Herkeste öyle.

Oyun dosyalarını doğrulayabilirsin. Zaten 150 FPS alıyorsun eğer ani FPS dropları yemiyorsan bence sorun yok.

Az önce yıldırım çarptı yakınlarıma. Kasadan tuhaf bir traktör gibi ses geldi. Hemen şalteri kapattım. Bundan olabilir mi?
Hava bayağı şimşekli bugün.

Bozulsaydı komple bozulurdu, veya görüntüde sorun olurdu. Alakası yok güncellemeden sonra öyle oldu.

Öyle bişey olsa komple bozulurdu
SSD kronik sorunlu bir ssd. Ondan traktör sesi gelebilir mi?
Bozulsaydı komple bozulurdu, veya görüntüde sorun olurdu. Alakası yok güncellemeden sonra öyle oldu.
Yine de o sesten korktum.
Bir sıkıntı görmüyorum. Arada FPS düşmeleri olabilir. CS:GO'da bazı güncellemelerden sonra FPS'te aşırı düşüşler olabiliyor. Meraktan soruyorum, kart modeliniz nedir ?
Gigabyte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…