YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 14 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, aynı ayarlarda 180 FPS alıyordum. İnternette testleri de var. Ancak 1 haftadır FPS düşmüş durumda. NVIDIA güncelledikten sonra oldu gibi. Sıkıntı var mı? Virüs taraması da yaptırdım. Ryzen 5 3500X 'X8 16 GB RAM Corsair PSU. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2020
Arkadaşlar, aynı ayarlarda 180 FPS alıyordum. İnternette testleri de var. Ancak 1 haftadır FPS düşmüş durumda. NVIDIA güncelledikten sonra oldu gibi. Sıkıntı var mı? Virüs taraması da yaptırdım. Ryzen 5 3500X 'X8 16 GB RAM Corsair PSU.
Avoysa Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #11 YamukAdam dedi: Su 630 modelidir. Genişletmek için tıkla... Bilen arkadaşlar cevaplasın yanlış bilgi vermek istemiyorum.Şuan problem varmı başka oyunlarda? Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Su 630 modelidir. Genişletmek için tıkla... Bilen arkadaşlar cevaplasın yanlış bilgi vermek istemiyorum.Şuan problem varmı başka oyunlarda?
Bugra09 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 67 14 Aralık 2020 #12 Grafik ayarlarini ultraya çekip YouTube'daki emsal olabilecek kasalarla kıyaslayin. Artı 0 Eksi
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 14 Aralık 2020 #13 Bugra09 dedi: Grafik ayarlarini ultraya çekip YouTube'daki emsal olabilecek kasalarla kıyaslayin. Genişletmek için tıkla... Traktör sesinden sonra PC'yi kapattım. Youtubedekiyle aynı ayarlar ama 180 FPS alıyor. Video 1 ay öncesinden yüklenmiş. Avoysa dedi: Bilen arkadaşlar cevaplasın yanlış bilgi vermek istemiyorum.Şuan problem varmı başka oyunlarda? Genişletmek için tıkla... Denemeliyim. Şu sesten çok korktum. Bir de garantiye gönderemeyiz şimdi. Artı 0 Eksi
Bugra09 dedi: Grafik ayarlarini ultraya çekip YouTube'daki emsal olabilecek kasalarla kıyaslayin. Genişletmek için tıkla... Traktör sesinden sonra PC'yi kapattım. Youtubedekiyle aynı ayarlar ama 180 FPS alıyor. Video 1 ay öncesinden yüklenmiş. Avoysa dedi: Bilen arkadaşlar cevaplasın yanlış bilgi vermek istemiyorum.Şuan problem varmı başka oyunlarda? Genişletmek için tıkla... Denemeliyim. Şu sesten çok korktum. Bir de garantiye gönderemeyiz şimdi.
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #14 Güncel sistemde R6S düşük FPS alamazsın. Artı 0 Eksi
Bugra09 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 67 14 Aralık 2020 #15 YamukAdam dedi: Traktör sesinden sonra PC'yi kapattım. Youtubedekiyle aynı ayarlar ama 180 FPS alıyor. Video 1 ay öncesinden yüklenmiş. Denemeliyim. Şu sesten çok korktum. Bir de garantiye gönderemeyiz şimdi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayarları full ultraya çekip ss atarmisiniz. Zira burda ultra ayarlarda 109 FPS aliyor Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Traktör sesinden sonra PC'yi kapattım. Youtubedekiyle aynı ayarlar ama 180 FPS alıyor. Video 1 ay öncesinden yüklenmiş. Denemeliyim. Şu sesten çok korktum. Bir de garantiye gönderemeyiz şimdi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayarları full ultraya çekip ss atarmisiniz. Zira burda ultra ayarlarda 109 FPS aliyor
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 14 Aralık 2020 #16 Sanki bir böcek girmiş gibi anakarttan ses geliyor. Edit: Oyuna girdiğim zaman. Bugra09 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayarları Full ultraya çekip SS atar misiniz? Zira burada Ultra ayarlarda 109 FPS aliyor Genişletmek için tıkla... Ayarları yükseltince FPS artıyor galiba . Ya da şalteri kapatıp açınca arttı. Son düzenleme: 14 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Sanki bir böcek girmiş gibi anakarttan ses geliyor. Edit: Oyuna girdiğim zaman. Bugra09 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ayarları Full ultraya çekip SS atar misiniz? Zira burada Ultra ayarlarda 109 FPS aliyor Genişletmek için tıkla... Ayarları yükseltince FPS artıyor galiba . Ya da şalteri kapatıp açınca arttı.