GTX 1660S sistem 10-15 saniyede açılıp kapanıyor

light6125

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston Hyperx Fury 2133mhz 16 GB
SSD veya HDD modeli
Kingston SATA 480 GB
Ekran kartı
GTX 1660s
Anakart
Gigabyte GA-B150M-A2V
İşlemci
i7-6700K
Bugün bilgisayarın Power tuşuna bastıgımda normaldeki gibi açıldı sandım fakat 15 saniyede kapandı sonra tekrar açıldı ve yine aynı döngü. Bu sorunu önceden de yaşamıştım RAM'siz çalıştırıp eski yerine geri takarak çözmüştüm ama şimdi yapamadım. RAM'siz çalıştırınca 15 saniyede açıkıp kapanıyor yine diğer slota takınca da aynı ama eski slota takınca basınca anında kapanıyor ve geri açılıp yine 1 saniye olmadan kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bilgisayarın Power tuşuna bastıgımda normaldeki gibi açıldı sandım fakat 15 saniyede kapandı sonra tekrar açıldı ve yine aynı döngü. Bu sorunu önceden de yaşamıştım RAM'siz çalıştırıp eski yerine geri takarak çözmüştüm ama şimdi yapamadım. RAM'siz çalıştırınca 15 saniyede açıkıp kapanıyor yine diğer slota takınca da aynı ama eski slota takınca basınca anında kapanıyor ve geri açılıp yine 1 saniye olmadan kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Ne zaman bakım yaptınız bunun üç sorunu var ısındığı için kapanma güç kaynağı yetmemesi işlemci de sorun olmasi RAM olsaydı açılır ama kapanmazdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı