Bu sistem için kasa olarak bunu buldum. Fakat çoğu yerde detaylı inceleme bulamadım. Yorumlarda hava akışının iyi olduğunu gördüm. İstediğim 2. özellik olan hız kontrolü ile ilgili bir şey bulamadım. Xıgmatek İstanbul kasasında kumanda var ve bu kumandadan fanın rengini ve hızını değiştirebiliyosunuz. Aynı özellik bu kasada da mevcut mu? Fan hız kontrolünü nasıl yapabilirim?
Ben kullanıyorum, kasa güzel. Alacaksan fanlarını değiştirmeni öneririm, hem kalitesiz fanları var, hem molex kullanıyorlar, hem kontrol edemiyorsun. Kasanın kablolama tarafı çok dar değil, rahatça kullanabilirsin. PSU'su ortalama, C4 değil.
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...