GTX 1660S sistem toplama

ASUS H410M mi iyi yoksa benim kartımmı ve işlemcin 10100F'mi?
Sorun anakartta değil. İşlemci neslinin geride kalması. 13. nesil çıkıyorken 10. nesil almak mantıksız çünkü yükseltme yapamazsın ve mimari farkı var. Bir de Ryzen 5 5500 fiyat olarak şu an iyi ondan dedim.

Aşağı yukarı aynı gibi görüntü olarak da benziyor zaten. İşlemcim de i310100F geçen sene almıştım. Dediğim gibi sistemi toplayabilrsen istediğin her oyunu oynarsın.

Zaten PUBG Steam ve Call of Duty oyunları için topluyorum o yüzden çok özel parçalar seçmiyorum.

Zaten PUBG Steam ve Call of Duty oyunları için topluyorum o yüzden çok özel parçalar seçmiyorum.
Pubg'de oyun akıyor hocam sana öyle söyliyim. Ama Ram 8 ise 16 yapman şart yoksa yetmiyor.

Zaten RAM 8x2 toplam 16 GB 3200 MHz.

Bütçe olarak kısıtlı olduğum için böyle bir sistem topluyorum.
Valla toplayabilirsen uygun fiyata güzel sistem olur. Anakart olarakta benim anakartım seninkinden biraz daha ucuzmuş istersen ona da bakabilirsin.

Kalan parçalar için toplam bütçe ne? Anakartına uygun bir şey önereyim.

Hocam anakart zaten aldım şu an dolapta B460 M-A Pro ve çok uygun bir fiyata aldım benim gayem şu an ucuz ve performanslı bir sistem toplamak ama anakart için en fazla 1000 TL ayırabilirim 2. el de olur yani sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…