RowiiBey Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #1 Ekran kartı GTX1660S İşlemci Ryzen 5 3500 Merhaba arkadaşlar, sistemimim yeterli olmasına rağmen Warzone'da 40-45 FPS alıyorum. Sizce nedeni neden? GTX 1660S ve Ryzen 5 3500. Ekran kartı ayarı performansta ve işlemci AMD Ryzen High Performance'ta ve son driver kurulu.
Merhaba arkadaşlar, sistemimim yeterli olmasına rağmen Warzone'da 40-45 FPS alıyorum. Sizce nedeni neden? GTX 1660S ve Ryzen 5 3500. Ekran kartı ayarı performansta ve işlemci AMD Ryzen High Performance'ta ve son driver kurulu.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.167 Çözümler 86 25 Şubat 2022 #2 MSI afterbunner oyun esnasında sıcaklıkları, kullanımları, frekans değerleri atın. Artı 0 Eksi
2 2009pcgamer Decapat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #3 Grafikleri düşürün belki daha yüksek FPS alırsın. Artı 0 Eksi
KS KS RowiiBey Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #4 2009pcgamer dedi: Grafikleri düşürün belki daha yüksek FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... Grafikler en düşükte Artı 0 Eksi
2009pcgamer dedi: Grafikleri düşürün belki daha yüksek FPS alırsın. Genişletmek için tıkla... Grafikler en düşükte
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #5 MSAA ayarını kapatın ya da düşüğe alın. Hououin Kyouma dedi: MSI afterbunner oyun esnasında sıcaklıkları, kullanımları, frekans değerleri atın. Genişletmek için tıkla... Bir de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sıcaklık değerlerini atın. RowiiBey dedi: Grafikler en düşükte. Genişletmek için tıkla... Eğer grafikler düşükteyse yük işlemciye biner ve istemeyerek darboğaz yapabilirsin. Eğer oyun içi kullanım değerlerini atarsan sorunu anlayabiliriz. Artı 0 Eksi
MSAA ayarını kapatın ya da düşüğe alın. Hououin Kyouma dedi: MSI afterbunner oyun esnasında sıcaklıkları, kullanımları, frekans değerleri atın. Genişletmek için tıkla... Bir de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sıcaklık değerlerini atın. RowiiBey dedi: Grafikler en düşükte. Genişletmek için tıkla... Eğer grafikler düşükteyse yük işlemciye biner ve istemeyerek darboğaz yapabilirsin. Eğer oyun içi kullanım değerlerini atarsan sorunu anlayabiliriz.
KS KS RowiiBey Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #6 Iori Yagami dedi: MSAA ayarını kapatın ya da düşüğe alın. Bir de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sıcaklık değerlerini atın. Eğer grafikler düşükteyse yük işlemciye biner ve istemeyerek darboğaz yapabilirsin. Eğer oyun içi kullanım değerlerini atarsan sorunu anlayabiliriz. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'tan en düşüğe aldım 60 70 FPS oldu oyunda işlemcinin %60 kullandığını ekran kartınında %3 kullandığını fark ettim sizce normal mi ve ekran kartınında en az işlemci kadar oyuna işlem yapmasını sağlayabilir miyim? Artı 0 Eksi
Iori Yagami dedi: MSAA ayarını kapatın ya da düşüğe alın. Bir de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sıcaklık değerlerini atın. Eğer grafikler düşükteyse yük işlemciye biner ve istemeyerek darboğaz yapabilirsin. Eğer oyun içi kullanım değerlerini atarsan sorunu anlayabiliriz. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'tan en düşüğe aldım 60 70 FPS oldu oyunda işlemcinin %60 kullandığını ekran kartınında %3 kullandığını fark ettim sizce normal mi ve ekran kartınında en az işlemci kadar oyuna işlem yapmasını sağlayabilir miyim?
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #7 Grafik ayarlarını arttırın. O işlemci 1660S ile darboğaz yapmaz fakat grafik ayarlarını düşürürsen dediğim gibi yük işlemciye biner. Artı 0 Eksi
Grafik ayarlarını arttırın. O işlemci 1660S ile darboğaz yapmaz fakat grafik ayarlarını düşürürsen dediğim gibi yük işlemciye biner.