Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #11 Furkancihat dedi: Üzmeyecek bir kart yani? İşlemci 3600 ya da X almayı düşünüyorum X modelini alırsam tray olarak alabilirim bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Tray işlemciler kutusuz sıfır işlemcilerdir bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
Furkancihat dedi: Üzmeyecek bir kart yani? İşlemci 3600 ya da X almayı düşünüyorum X modelini alırsam tray olarak alabilirim bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Tray işlemciler kutusuz sıfır işlemcilerdir bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
the doppler effect Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #12 Furkancihat dedi: Üzmeyecek bir kart yani? İşlemci 3600 ya da X almayı düşünüyorum X modelini alırsam tray olarak alabilirim bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Uzun vadede "RTX 2060" ya da "2060 Super" daha uzun süre boyunca bir sürü oyuna yeterli olur.
Furkancihat dedi: Üzmeyecek bir kart yani? İşlemci 3600 ya da X almayı düşünüyorum X modelini alırsam tray olarak alabilirim bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Uzun vadede "RTX 2060" ya da "2060 Super" daha uzun süre boyunca bir sürü oyuna yeterli olur.
Furkancihat Femtopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #13 Adem Yıldız_ dedi: Valorant, CS:GO, LoL, Minecraft, GTA 5 yayınlar yaparsınız lakin RDR2 cybperpunk vs yapamazsınız gibi duruyor. En azından RTX 2060 almaya çalışın. Ayrıca parçalar biraz absürt olmuş. 3600 için 200TL'ye T6 Ultra soğutucu alın artan parayı ekran kartına yatırın. M.2 olarak Kingston A2000 alın. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz soğutucu yeterli olur mu? the doppler effect dedi: Uzun vadede RTX 2060 ya da 2060 Super daha uzun süreler bir sürü oyuna yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Malum fiyatlar çok arttı düzelirse onu düşünüyorum.
Adem Yıldız_ dedi: Valorant, CS:GO, LoL, Minecraft, GTA 5 yayınlar yaparsınız lakin RDR2 cybperpunk vs yapamazsınız gibi duruyor. En azından RTX 2060 almaya çalışın. Ayrıca parçalar biraz absürt olmuş. 3600 için 200TL'ye T6 Ultra soğutucu alın artan parayı ekran kartına yatırın. M.2 olarak Kingston A2000 alın. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz soğutucu yeterli olur mu? the doppler effect dedi: Uzun vadede RTX 2060 ya da 2060 Super daha uzun süreler bir sürü oyuna yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Malum fiyatlar çok arttı düzelirse onu düşünüyorum.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #14 Furkancihat dedi: Önerdiğiniz soğutucu yeterli olur mu? Malum fiyatlar çok arttı düzelirse onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli rahat olun. Epey F/P bir soğutucu.
Furkancihat dedi: Önerdiğiniz soğutucu yeterli olur mu? Malum fiyatlar çok arttı düzelirse onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli rahat olun. Epey F/P bir soğutucu.