GTX 1660S sistemde Alan Wake Remastered'da ekran yeşile dönüyor

estexa

Picopat
Daha fazla  
Ekran sürekli bozuluyor siyah oluyor, yeşile dönüyor çok değişik yani oynayamıyorum, GTX 1660 Super ekran kartım.

Ekran sürekli bozuluyor siyah oluyor, yeşile dönüyor çok değişik yani oynayamıyorum, GTX 1660 Super ekran kartım.
başlığı değiştrimiler başlığın doğrusu ekran sürekli bozuluyor oalcak

başlığı değiştrimiler başlığın doğrusu ekran sürekli bozuluyor oalcak
Başka oyunlarda da oluyor mu?

hayır ilk defa karşılaştım bu oyunda
Eğer başka oyunlarda olmuyor ise, oyunda bir sıkıntı vardır sanırım. Veya ekran kartını zorluyor ise (oyunu bilmiyorum) olabilir sanırım, veya sıcaklıktan dolayı da.

Eğer başka oyunlarda olmuyor ise, oyunda bir sıkıntı vardır sanırım. Veya ekran kartını zorluyor ise (oyunu bilmiyorum) olabilir sanırım, veya sıcaklıktan dolayı da.
sanmıyorum hocam lowdada aynı highdada allah icin yardım ya cok oynamak istiyorum ama böyle imkansız

sanmıyorum hocam lowdada aynı highdada allah icin yardım ya cok oynamak istiyorum ama böyle imkansız
Oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam
Not = Araştırdım ve karıncalanma gibi sorunlar da varmış büyük ihtimal oyun ile alakalı

Oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam
Not = Araştırdım ve karıncalanma gibi sorunlar da varmış büyük ihtimal oyun ile alakalı
internet cok yavas da karıncalanma olsa okeyim oynanamaz hale getiriyo saniye başı bozuluyor görüntü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…