GTX 1660S sistemde GTA V 150 FPS yerine 40 FPS veriyor

Ekran kartına stres testi yapar mısınız?
nasıl yapabilirim
Isınma dolayısıyla performans düşmüş olabilir. ThrottleStop ile Undervolt edebilirsiniz. Termal macun eğer ki kötü durumda ise yenilemeyi düşünebilirsiniz.

Vsync açık ise bir ayar vardı. Oradan 40Hz veya 60Hz diye ayarlıyorduk. Bende de 40Hz olarak açıldıydı. Sizde de 40Hz olarak ayarlı olabilir. 40Hz diye ayarlanmış bir yer var mı ayarlarda?

Display e gelir misiniz?
Grand Theft Auto V 14.07.2021 14_38_39.png

En düşük aylarda MSAA kapalı iken +100FPS almanız gerek 40FPS mümkün değil. Mining veya kartı yoracak bir şey yaptınız mı? Virüs olabilir mi? Format attınız mı?

Merhaba bende GTX 1650 var salad. IO yazılımı ile 3 defa mining yapmışlığım oldu her biri 3 gün sürdü aradan aylar geçti kartımda aşırı ısınma var Valorant açınca 90 dereceyi buluyor ayrıca GTA 5 düşük FPS problemi var miningden ötürü olabilir mi?

Merhaba bende GTX 1650 var salad. IO yazılımı ile 3 defa mining yapmışlığım oldu her biri 3 gün sürdü aradan aylar geçti kartımda aşırı ısınma var Valorant açınca 90 dereceyi buluyor ayrıca GTA 5 düşük FPS problemi var miningden ötürü olabilir mi?
Isınma sorununu net bir şekilde termal macun değişerek halledebilirsin ama bu termal macun işlemini en son olasılığa bırakmalısın çünkü ekran kartları çok hassastır. 4 Yıldır aynı ekran kartını kullanıyorum 1 kere bile mining yapmadım, termal macun değişmedim 70 Derecenin üstünü nadir görüyor. Seninkine kesin bir şey diyemeyeceğim ama mining yapman karta zarar vermiş olabilir, elinde ki kart mining yapmak için pek iyi bir kart değil zaten. 90 Derece hiç sağlıklı bir değer değil. Kullandığın PC kasalı ise kasanın kapağın aç ve bir tozunu al, fanları bir kontrol et. Ya da undervolt yapacaksın, undervolt içinde yeni bir konu aç forum üzerinden yardımcı olunur. undervoltu kendin yapmaya çalışma, bu işi bilenlerden bilgi al yani forumdan. Ayrıca bilgisayarında virüs olma ihtimalini de bir gözden geçir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı