Çözüldü GTX 1660S sistemde Total War Atilla donma, takılma yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Cmoxx

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
Gigabyte Nvidia Geforce GTX 1660 super OC 6gb
Anakart
B450M H
İşlemci
RYZEN 5 5600x
Merhaba.
Oyunu daha önce de oynuyordum fakat hiçbir problem yoktu geçenlerde tekrardan indirdim ve oyuna girdiğimde donmalar ve takılmalar ile karşılaşıyorum muharebe sırasında çok donuyor tuhaf bir şekilde "alt tap" yapınca düzeliyor ve 2-3 saniye sonra tekrar donuyor. Her yolu denememe rağmen (oyunu sildim tekrar kurdum, dosyaların bütünlüğünü doğruladım, save dosyalarını sildim, ekran kartı güncellemelerini yaptım ) düzelmiyor.

Çözüm
Katılıyorum. Optimizasyon sorunu olabilir. Diger oyunlarda benzer durum var mı?

Hayır herhangi bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

İşlemciden kaynaklanıyor olabilir mi? Daha öncesinde Ryzen 5 3500X kullanıyordum şu anda "5600X" kullanıyorum, dar boğaza gibi bir şey olabilir mi acaba?

Sorunu çözdüm.
Oyunu açtıktan sonra ilk olarak Görev Yöneticisi'ni açıyoruz sırasıyla ayrıntılar - atilla.exe sağ tıklayıp "benzeşmeyi ayarla" seçiyoruz ardından "CPU 8" e kadar düşürdüm ve oyuna girdiğimde düzelmişti, hemen ardından "benzeşme" eski ayarına alın.

Hayır herhangi bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

İşlemciden kaynaklanıyor olabilir mi? Daha öncesinde Ryzen 5 3500X kullanıyordum şu anda "5600X" kullanıyorum, dar boğaza gibi bir şey olabilir mi acaba?

Sorunu çözdüm.
Oyunu açtıktan sonra ilk olarak Görev Yöneticisi'ni açıyoruz sırasıyla ayrıntılar - atilla.exe sağ tıklayıp "benzeşmeyi ayarla" seçiyoruz ardından "CPU 8" e kadar düşürdüm ve oyuna girdiğimde düzelmişti, hemen ardından "benzeşme" eski ayarına alın.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı