Galaxy45 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Video izlerken monitör kapandı ve ardından siyah ekranda kaldı. Nasıl çözebilirim? NVIDIA GTX 1660 Super. 450W. Dosya Ekleri b73b72be-90e2-42c5-b8e9-fe8d01b1866e.jpg 209,8 KB · Görüntüleme: 56
Video izlerken monitör kapandı ve ardından siyah ekranda kaldı. Nasıl çözebilirim? NVIDIA GTX 1660 Super. 450W.
Çözüm Marix 22 Ağustos 2023 Ekran kartının güç girişini kontrol edin, boşta başka bir soket varsa onunla değiştirin, yine görüntü gelmezse PSU arızalanmış olabilir.
Ekran kartının güç girişini kontrol edin, boşta başka bir soket varsa onunla değiştirin, yine görüntü gelmezse PSU arızalanmış olabilir.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 22 Ağustos 2023 #2 Yeniden başlattığınızda görüntü gelmiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Galaxy45 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 Marix dedi: Yeniden başlattığınızda görüntü gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef kabloları vs. ile uğraştım ama görüntü gelmedi. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Yeniden başlattığınızda görüntü gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef kabloları vs. ile uğraştım ama görüntü gelmedi.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 22 Ağustos 2023 #4 Ekran kartının güç girişini kontrol edin, boşta başka bir soket varsa onunla değiştirin, yine görüntü gelmezse PSU arızalanmış olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Ekran kartının güç girişini kontrol edin, boşta başka bir soket varsa onunla değiştirin, yine görüntü gelmezse PSU arızalanmış olabilir.
KS KS Galaxy45 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 Marix dedi: Ekran kartının güç girişini kontrol edin, boşta başka bir soket varsa onunla değiştirin, yine görüntü gelmezse PSU arızalanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Dün akşam bilgisayar kapandı sanıp direk fişi çektim o yüzden arıza olmuş olabilir mi? Galaxy45 dedi: Dün akşam bilgisayar kapandı sanıp direk fişi çektim o yüzden arıza olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çalışıyor, başka soketim yok SPU dan kaynaklanıyor galiba. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Ekran kartının güç girişini kontrol edin, boşta başka bir soket varsa onunla değiştirin, yine görüntü gelmezse PSU arızalanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Dün akşam bilgisayar kapandı sanıp direk fişi çektim o yüzden arıza olmuş olabilir mi? Galaxy45 dedi: Dün akşam bilgisayar kapandı sanıp direk fişi çektim o yüzden arıza olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çalışıyor, başka soketim yok SPU dan kaynaklanıyor galiba.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 22 Ağustos 2023 #6 Ya kartta bir sorun var ya da PSU da, şu an öncelik PSU arızası, önce onu denemek lazım. Artı 0 Eksi