B4TUR Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 13 Şubat 2021 #1 Watch Dogs 2 oynarken aniden donuyor hiçbir şey yapamıyorum ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. (oyunu Epic Games'ten bedava aldım) Sistemim: GTX 1660 Super ekran kartı. Ryzen 3 3100 işlemci. 2x8 3200MHz RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
Watch Dogs 2 oynarken aniden donuyor hiçbir şey yapamıyorum ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. (oyunu Epic Games'ten bedava aldım) Sistemim: GTX 1660 Super ekran kartı. Ryzen 3 3100 işlemci. 2x8 3200MHz RAM.
KS KS B4TUR Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 252 Çözümler 2 13 Şubat 2021 #11 ChuckyReyhiz dedi: Avarage FPS'in kaç? Genişletmek için tıkla... Very High'ta aldığım değerler bunlar Ultra'da 50-60 FPS oynanıyor fakat 0.1% değeri çok düşüyor ondan dolayı Very High'ta oynuyorum. 326782 dedi: Sorunun çözüldüyse çözüldü işaretler misin? Aynı sorunu yaşayan kişilerde kolayca bulmuş olur. Genişletmek için tıkla... Tabii ki denedikten sonra çözüldüyse işaretlerim. 1 saat oynayarak test ettim. Oyun siyah ekran vermedi fakat 1 hafta test edip öyle çözülüp çözülmediğini yazayım. Çünkü ilk indirdiğimde böyle bir sorun yoktu sonradan oluştu aynı şey olabilir. Son düzenleme: 13 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
ChuckyReyhiz dedi: Avarage FPS'in kaç? Genişletmek için tıkla... Very High'ta aldığım değerler bunlar Ultra'da 50-60 FPS oynanıyor fakat 0.1% değeri çok düşüyor ondan dolayı Very High'ta oynuyorum. 326782 dedi: Sorunun çözüldüyse çözüldü işaretler misin? Aynı sorunu yaşayan kişilerde kolayca bulmuş olur. Genişletmek için tıkla... Tabii ki denedikten sonra çözüldüyse işaretlerim. 1 saat oynayarak test ettim. Oyun siyah ekran vermedi fakat 1 hafta test edip öyle çözülüp çözülmediğini yazayım. Çünkü ilk indirdiğimde böyle bir sorun yoktu sonradan oluştu aynı şey olabilir.