Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #11 OZZ3Y dedi: 600 al kafan rahat olsun. Sistem de upgradelere açık olur hem. Genişletmek için tıkla... Gereksiz.
OZZ3Y dedi: 600 al kafan rahat olsun. Sistem de upgradelere açık olur hem. Genişletmek için tıkla... Gereksiz.
OZZ3Y Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #12 İbrahim Gürel dedi: Bütçesini zorluyorsa gerek yok. Bu kart yükte 450W bir PSU ile çalışabilir. Nvidia bunu diyor. 500W hayli hayli yeter. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz zorlasa da alınamayacak seviyede değil ki buraya yazmış. Alınıyorken baştan sağlamını almak mantıklı.
İbrahim Gürel dedi: Bütçesini zorluyorsa gerek yok. Bu kart yükte 450W bir PSU ile çalışabilir. Nvidia bunu diyor. 500W hayli hayli yeter. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz zorlasa da alınamayacak seviyede değil ki buraya yazmış. Alınıyorken baştan sağlamını almak mantıklı.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #13 OZZ3Y dedi: Bütçeyi biraz zorlasa da alınamayacak seviyede değil ki buraya yazmış. Alınıyorken baştan sağlamını almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... @enonertetanem 'in de önerdiği sağlam. Sağlamlıktan kastınız fazla Watt değeri ise o sağlamlığa girmiyor. Hem yakın zamanda yükseltme yapacağını nereden biliyorsunuz?
OZZ3Y dedi: Bütçeyi biraz zorlasa da alınamayacak seviyede değil ki buraya yazmış. Alınıyorken baştan sağlamını almak mantıklı. Genişletmek için tıkla... @enonertetanem 'in de önerdiği sağlam. Sağlamlıktan kastınız fazla Watt değeri ise o sağlamlığa girmiyor. Hem yakın zamanda yükseltme yapacağını nereden biliyorsunuz?
Satanay Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 777 Makaleler 1 Yer Ege Bölgesi 20 Aralık 2020 #14 550 alayım arada buluşalım, tartışmayın lütfen...
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #15 Satanay dedi: 550 alayım arada buluşalım, tartışmayın lütfen... Genişletmek için tıkla... Kurban pazarında değiliz. Hem tartışırken seviyemizi koruyorsak sıkıntı yok.
Satanay dedi: 550 alayım arada buluşalım, tartışmayın lütfen... Genişletmek için tıkla... Kurban pazarında değiliz. Hem tartışırken seviyemizi koruyorsak sıkıntı yok.
OZZ3Y Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #16 İbrahim Gürel dedi: 'in de önerdiği sağlam. Sağlamlıktan kastınız fazla Watt değeri ise o sağlamlığa girmiyor. Hem yakın zamanda yükseltme yapacağını ner Genişletmek için tıkla... Yamayacağını nereden biliyorsunuz? Yapası tuttu diyelim güç kaynağı yetersiz kalırsa problem olmayacak mı?
İbrahim Gürel dedi: 'in de önerdiği sağlam. Sağlamlıktan kastınız fazla Watt değeri ise o sağlamlığa girmiyor. Hem yakın zamanda yükseltme yapacağını ner Genişletmek için tıkla... Yamayacağını nereden biliyorsunuz? Yapası tuttu diyelim güç kaynağı yetersiz kalırsa problem olmayacak mı?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 20 Aralık 2020 #17 OZZ3Y dedi: Yamayacağını nereden biliyorsunuz? Yapası tuttu diyelim güç kaynağı yetersiz kalırsa problem olmayacak mı? Genişletmek için tıkla... Eğer önereceğiniz bir güç kaynağı varsa önerin. Everest, Rampage, GamePower/Booster değilse.
OZZ3Y dedi: Yamayacağını nereden biliyorsunuz? Yapası tuttu diyelim güç kaynağı yetersiz kalırsa problem olmayacak mı? Genişletmek için tıkla... Eğer önereceğiniz bir güç kaynağı varsa önerin. Everest, Rampage, GamePower/Booster değilse.
OZZ3Y Centipat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #18 İbrahim Gürel dedi: Eğer önereceğiniz bir güç kaynağı varsa önerin. Everest, Rampage, GamePower/Booster değilse. Genişletmek için tıkla... Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Cezam olduğu için yazamamıştım. 2 tane bıraktım yukarıya yeter mi daha da atayım mı?
İbrahim Gürel dedi: Eğer önereceğiniz bir güç kaynağı varsa önerin. Everest, Rampage, GamePower/Booster değilse. Genişletmek için tıkla... Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Cezam olduğu için yazamamıştım. 2 tane bıraktım yukarıya yeter mi daha da atayım mı?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Aralık 2020 #19 OZZ3Y dedi: Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Cezam olduğu için yazamamıştım. 2 tane bıraktım yukarıya yeter mi daha da atayım mı? Genişletmek için tıkla... Lütfen atma. Gözlerim daha fazla kanamasın. V3 600W berbat.
OZZ3Y dedi: Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Cezam olduğu için yazamamıştım. 2 tane bıraktım yukarıya yeter mi daha da atayım mı? Genişletmek için tıkla... Lütfen atma. Gözlerim daha fazla kanamasın. V3 600W berbat.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 22 Aralık 2020 #20 OZZ3Y dedi: Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Cezam olduğu için yazamamıştım. 2 tane bıraktım yukarıya yeter mi daha da atayım mı? Genişletmek için tıkla... O PSU'ları iyi mi sanıyorsun? Her Zalman, Cooler Master PSU iyi değildir. Daha atma ki gözümüz kanamasın çok bilmiş bey.
OZZ3Y dedi: Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Cooler Master Elite V3 600w Psu 120mm Fanlı (Aktif Pfc) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Cezam olduğu için yazamamıştım. 2 tane bıraktım yukarıya yeter mi daha da atayım mı? Genişletmek için tıkla... O PSU'ları iyi mi sanıyorsun? Her Zalman, Cooler Master PSU iyi değildir. Daha atma ki gözümüz kanamasın çok bilmiş bey.