Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #11 Will Bettelheim dedi: Kasaya sığamama veya kablo kısa kalma gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Kasaya sığmama olmaz, PSU boyutlarına göre tasarlanıyor. Kablo kısa kalma bir durum olacağını da sanmıyorum.
Will Bettelheim dedi: Kasaya sığamama veya kablo kısa kalma gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Kasaya sığmama olmaz, PSU boyutlarına göre tasarlanıyor. Kablo kısa kalma bir durum olacağını da sanmıyorum.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 14 Aralık 2022 #12 Will Bettelheim dedi: Kasaya sığamama veya kablo kısa kalma gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... olmaz olmaz alın takın.
Will Bettelheim dedi: Kasaya sığamama veya kablo kısa kalma gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... olmaz olmaz alın takın.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Aralık 2022 #13 Hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için MSI MAG A600DN modelini alıyorum.