GTX 1660S sisteme PSU önerisi

Lyne43

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle iyi sosyaller, ben yeni bir bilgisayar topluyorum elimden geldiği kadar genel parçaları aldım. Fakat PSU için ne seçeceğimi cidden bilmiyorum. 8+8 pin olursa çok iyi olur, PSU için bütçem 1000 ile 2500TL arasında. Ayrıca 550W alsam sıkıntı çıkartır mı? Yani yeter mi, onun hakkında bir fikrim yok. Kaliteli bir marka olsa çok iyi olur. Sistem özelliklerim şöyle:

• Ekran kartı; ASUS ROG STRIX GTX 1660 Super 6 GB.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
  • RAM: XPG Spectrix TUF Gaming allıance ((8x2)) 16 GB 3200MHz CL16.
  • Anakart: ASUS Prime B450M-A II.
  • Kasa: MSI MAG Forge M100R.
  • SSD: WD Blue SN-570 500GB M.2 SSD.
  • PSU?

Son düzenleyen: Moderatör:
550 yeterli ancak sistemin diğer parçaları ileride sistemi yükseltmeye müsait o yüzden en az 650W PSU al bence. Yok yükseltmem böyle takılırım diyorsan 550 rahat kurtarır.

Yardımlarınız için minnettarım, teşekkür ederim. Bu arada mATX bir kasa alacağım power supply'in mATX'i yok değil mi? Hep ATX olarak gördüm ben.

Merhaba öncelikle iyi sosyaller, ben yeni bir bilgisayar topluyorum elimden geldiği kadar genel parçaları aldım. Fakat PSU için ne seçeceğimi cidden bilmiyorum. 8+8 pin olursa çok iyi olur, PSU için bütçem 1000 ile 2500TL arasında. Ayrıca 550W alsam sıkıntı çıkartır mı? Yani yeter mi, onun hakkında bir fikrim yok. Kaliteli bir marka olsa çok iyi olur. Sistem özelliklerim şöyle:

• Ekran kartı; ASUS ROG STRIX GTX 1660 Super 6 GB.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
  • RAM: XPG Spectrix TUF Gaming allıance ((8x2)) 16 GB 3200MHz CL16.
  • Anakart: ASUS Prime B450M-A II.
  • Kasa: MSI MAG Forge M100R.
  • SSD: WD Blue SN-570 500GB M.2 SSD.
  • PSU?

psu bunu al.

Konu açılalı 2.5 hafta oldu zaten. Fiyatına göre de rezil bir PSU. Pazardan elma seçer gibi PSU önerisi yapılmaz.

Bazen alakasız mesajlar gelecek diye uzun süre cevap verilmeyen bir konuda, konu sahibi bir şey sorduğunda cevap verirken tereddüt ediyorum.

Konu açılalı 2.5 hafta oldu zaten. Fiyatına göre de rezil bir PSU. Pazardan elma seçer gibi PSU önerisi yapılmaz.

Bazen alakasız mesajlar gelecek diye uzun süre cevap verilmeyen bir konuda, konu sahibi bir şey sorduğunda cevap verirken tereddüt ediyorum.

Dediğiniz PSU'yu aldım, hayırlısı olsun. Umarım sıkıntı çıkartmaz Corsair'a güveniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı