650W'lık bir PSU'ya ihtiyacım var. Bütçem 600 TL maksimum.
Aklıma takılan bir diğer nokta marka konusu.
Zalman, Sharkoon, High Power, Aerocool, Gamepower, Thermaltake, Corsair vs. markalardan hangisi daha kaliteli? İlk üçte hangileri olur?
Elimde patlamayacak sessiz bir PSU istiyorum. Bu yüzden hangisini almalıyım?
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
SilverStone Strider Essential SST-ST60F-ES230 600 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sisteme 600W da yetiyormuş sanırım öyle okudum hep. Bu yüzden 600W olan kaliteli olanlara da bakmaya karar verdim. Ne almalıyım bilemiyorum çok seçenek var, her şey karıştı.
Ayrıca anakartımın pinleri şu şekilde:
1x 24-pin ATX main power connector
1x 8-pin ATX 12V power connector
Bu bilgilere göre mi almam gerek? 20+4 pin oluyor genelde çünkü.
Sisteme 600W'da yetiyormuş sanırım öyle okudum hep. Bu yüzden 600W olan kaliteli olanlara da bakmaya karar verdim. Ne almalıyım bilemiyorum çok seçenek var, her şey karıştı.
Ayrıca anakartımın pinleri şu şekilde:
1X 24-pin ATX main Power connector
1X 8-pin ATX 12V Power connector
Bu bilgilere göre mi almam gerek? 20+4 pin oluyor genelde çünkü.
Hocam sistemlerimiz çok benzer. 500W yeter diyorsunuz güveniyorum size.
Fakat ileride 2000, 3000 serisine geçebilirim. PSU ve kasa kalsın, öyle yenilerim kafasındayım bu yüzden 650W kafama takılıyor.
Hocam sistemlerimiz çok benzer. 500W yeter diyorsunuz güveniyorum size.
Fakat ileride 2000, 3000 serisine geçebilirim. PSU ve kasa kalsın, öyle yenilerim kafasındayım bu yüzden 650W kafama takılıyor.
650W bir PSU'nun ise 3070'e kadar yolu var diye biliyorum. İlerde kesin geçecekseniz, tekrardan PSU almanıza gerek kalmaz. Geçmeyecekseniz gereksiz masraf olur.
650W bir PSU'nun ise 3070'e kadar yolu var diye biliyorum. İlerde kesin geçecekseniz, tekrardan PSU almanıza gerek kalmaz. Geçmeyecekseniz gereksiz masraf olur.
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!