Merhaba, Twitch yayın işlerine atılmayı düşünüyorum. İyi bir oyuncuyum ve üstüne eğlenceli bir mizacım var. Çevremde YouTuber ve yayıncı arkadaşlarım var ve eskiden sıkça arkadaşlarım yayınlarına beni konuk aldı. Yakın zamanda bilgisayar topladım ve çevremdeki bu işle uğraşan arkadaşlarım iyi bir sisteme ve iyi bir internete sahip olmam nedeniyle bana bu konuda çok ısrarcı oldu ve olmaya da devam ediyorlar. Her şeyin yanı sıra çok eskiden ufak çaplı bir edit kanalımda vardı ve bu sefer ciddi bir iş düşünüyorum. Çok eski dönemlerden internet kafemiz vardı ve o zamandan kalma VGA yedi tane monitörüm var. Birisini bu iş için kullanmayı düşünüyorum. Yan monitörden chat okumak gibi gibi şeylerin yanı sıra off Stream'de ise Discord'u daha kolay takip etmek veya bir işle uğraşırken Netflix'ten film izlemek gibi aktiviteleri yapmayı düşünüyorum. Elimdeki kart GTX 1660S ve birinci monitörüm LG27GN-650b VGA-HDMI şeklinde eski monitörlerimden birisini takmam mümkün mü? Tam teknik detaylara hakim değilim. Yeni monitör almaksa nedeniyle birlikte monitör önerilerinize de açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: