GTX 1660S TUF 58 derece oluyor

Daha fazla  
Normalde ekran kartım LoL'de 30 derece çalışırdı. Bir şey oldu. 48 dereceleri görmeye başladım. Valorant'da 40 görürdüm şimdi 58. kötü değil sıcaklık biliyorum ama. Normal de daha soğuk çalışan kart. Şimdi daha sıcak çalışıyor. Ne yapmam gerek? GTX 1660S TUF ekran kartı.

Normalde ekran kartım LoL'de 30 derece çalışırdı. Bir şey oldu. 48 dereceleri görmeye başladım. Valorant'da 40 görürdüm şimdi 58. kötü değil sıcaklık biliyorum ama. Normal de daha soğuk çalışan kart. Şimdi daha sıcak çalışıyor. Ne yapmam gerek? GTX 1660S TUF ekran kartı.
Vsync açarsın 30 derece olur kapatırsın 60, normal sanırım.

MSI Afterburner üzerinden ayar mı değiştirdiniz? Bu kartlarda 55 derece üstünde fanlar çalışmaya başlıyor. Kendiniz bir fan ayarı yapmış olmanız lazım ki 30 dereceleri görebilesiniz.

Otamatiğe aldı o. Ama bende diyorum. Nasıl oyun da 30 derece görüyorsun diye. Bakıyorum 30 derece yazıyor. CS'de 40 derece olması beni biraz içkillendirdi.

Bu düşük gereksinimli oyunlarda ekran kartı kullanımı dengesiz olur, sıcaklığı tam anlamak için %99 civarı sabit kullanımlı bir AAA oyunla test etmen en temizi. Ben Cyberpunk 2077'i 60 derecede oynuyorum fakat ufak oyunlarda çok değişken 40-55 arası gidip geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı