Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 14 Temmuz 2021 #1 Sistemi yeni dizdim, ekran kartı elime overclock yapılmış olarak geldi. Fakat ben BIOS'u güncelledlm. Ekran kartı overclock'u bozulmuş mudur? Bozulduysa nasıl yaparım? "MSI GTX 1660 SUPER XS OC"
Sistemi yeni dizdim, ekran kartı elime overclock yapılmış olarak geldi. Fakat ben BIOS'u güncelledlm. Ekran kartı overclock'u bozulmuş mudur? Bozulduysa nasıl yaparım? "MSI GTX 1660 SUPER XS OC"
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 14 Temmuz 2021 #2 Bozulma ihtimali çok düşük BIOS güncellediniz diye bozulmaz merak etmeyin. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 14 Temmuz 2021 #3 emr0 dedi: Bozulma ihtimali çok düşük BIOS güncellediniz diye bozulmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Yani hala overclockludur dimi? Bunu nasıl öğrenebilirim peki? Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Bozulma ihtimali çok düşük BIOS güncellediniz diye bozulmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Yani hala overclockludur dimi? Bunu nasıl öğrenebilirim peki?
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 14 Temmuz 2021 #4 Bir tane program vardı tam adını hatırlamıyorum kusura bakmayın GPU-Z idi sanırım buradan bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bir tane program vardı tam adını hatırlamıyorum kusura bakmayın GPU-Z idi sanırım buradan bakabilirsiniz.
KS KS Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 14 Temmuz 2021 #5 emr0 dedi: Bir tane program vardı tam adını hatırlamıyorum kusura bakmayın GPU-Z idi sanırım buradan bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... emr0 dedi: Bir tane program vardı tam adını hatırlamıyorum kusura bakmayın GPU-Z idi sanırım buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Overclocklu ise tam olarak nerede ne yaza? Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Bir tane program vardı tam adını hatırlamıyorum kusura bakmayın GPU-Z idi sanırım buradan bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... emr0 dedi: Bir tane program vardı tam adını hatırlamıyorum kusura bakmayın GPU-Z idi sanırım buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Overclocklu ise tam olarak nerede ne yaza?
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 14 Temmuz 2021 #6 Burak Dll dedi: Overclocklu ise tam olarak nerede ne yaza? Genişletmek için tıkla... Ekranda bir yerde Boost clock yazıyorsa zaten OC var demektir ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
Burak Dll dedi: Overclocklu ise tam olarak nerede ne yaza? Genişletmek için tıkla... Ekranda bir yerde Boost clock yazıyorsa zaten OC var demektir ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.778 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #7 Burak Dll dedi: Overclocklu ise tam olarak nerede ne yaza? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile bakabilirsiniz. Sürprizbozan Overclock var: Overclcok Yok: Artı 0 Eksi
Burak Dll dedi: Overclocklu ise tam olarak nerede ne yaza? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile bakabilirsiniz. Sürprizbozan Overclock var: Overclcok Yok:
KS KS Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 14 Temmuz 2021 #8 emr0 dedi: Ekranda bir yerde Boost clock yazıyorsa zaten OC var demektir ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yazmıyor maalesef. Zaten ekran kerti fabrika çıkışlı overclocklu gelmiyor mu? picl raknhocam dedi: MSI Afterburner ile bakabilirsiniz. Sürprizbozan Overclock var:Eki Görüntüle 1107034 Overclcok Yok: Eki Görüntüle 1107036 Genişletmek için tıkla... Orada tam olarak nasıl anlayacağım? Artı 0 Eksi
emr0 dedi: Ekranda bir yerde Boost clock yazıyorsa zaten OC var demektir ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yazmıyor maalesef. Zaten ekran kerti fabrika çıkışlı overclocklu gelmiyor mu? picl raknhocam dedi: MSI Afterburner ile bakabilirsiniz. Sürprizbozan Overclock var:Eki Görüntüle 1107034 Overclcok Yok: Eki Görüntüle 1107036 Genişletmek için tıkla... Orada tam olarak nasıl anlayacağım?
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.778 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #9 Burak Dll dedi: Öyle bir şey yazmıyor maalesef. Zaten ekran kerti fabrika çıkışlı overclocklu gelmiyor mu? Orada tam olarak nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Öncelikle sorduğunuz fabrika çıkışlı overclock mu yoksa kullanıcı mı yapmış? Resimlerin orta alt kısmında clock yazan bir yer var, oradan. Artı 0 Eksi
Burak Dll dedi: Öyle bir şey yazmıyor maalesef. Zaten ekran kerti fabrika çıkışlı overclocklu gelmiyor mu? Orada tam olarak nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Öncelikle sorduğunuz fabrika çıkışlı overclock mu yoksa kullanıcı mı yapmış? Resimlerin orta alt kısmında clock yazan bir yer var, oradan.
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 14 Temmuz 2021 #10 Burak Dll dedi: Öyle bir şey yazmıyor maalesef. Zaten ekran kerti fabrika çıkışlı overclocklu gelmiyor mu? Orada tam olarak nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışı olarak geldiyse zaten OC vardır kontrol amaçlı söyledim programları falan. Artı 0 Eksi
Burak Dll dedi: Öyle bir şey yazmıyor maalesef. Zaten ekran kerti fabrika çıkışlı overclocklu gelmiyor mu? Orada tam olarak nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışı olarak geldiyse zaten OC vardır kontrol amaçlı söyledim programları falan.