Iyaa Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 PC'nin diğer özellikleri16 GB RAM 500 GB Samsung Evo 500GB SSD Şimdiden teşekkürler.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.026 Çözümler 5 5 Aralık 2020 #2 İnternetin iyiyse yapılır.
Iyaa Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 kassandra13 dedi: İnternetin iyiyse yapılır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çok şükūr internetim iyi.
kassandra13 dedi: İnternetin iyiyse yapılır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çok şükūr internetim iyi.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #4 Iyaa dedi: Teşekkürler çok şükūr internetim iyi. Genişletmek için tıkla... 720P rahat yaparsın hız testinin ekran görüntüsünü atabilir misin.
Iyaa dedi: Teşekkürler çok şükūr internetim iyi. Genişletmek için tıkla... 720P rahat yaparsın hız testinin ekran görüntüsünü atabilir misin.
Iyaa Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #5 yusufyardimci dedi: 720P rahat yaparsın hız testinin ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Daha bilgisayarï toplamadım önce sizlere sorup öyle toplamak istemiştim.
yusufyardimci dedi: 720P rahat yaparsın hız testinin ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Daha bilgisayarï toplamadım önce sizlere sorup öyle toplamak istemiştim.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 5 Aralık 2020 #6 Iyaa dedi: PC'nin diğer özellikleri16 GB RAM 500 GB Samsung Evo 500GB SSD. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yayın içinse neden Ryzen toplamıyorsun ki?
Iyaa dedi: PC'nin diğer özellikleri16 GB RAM 500 GB Samsung Evo 500GB SSD. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yayın içinse neden Ryzen toplamıyorsun ki?
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #7 Iyaa dedi: Daha bilgisayarï toplamadım önce sizlere sorup öyle toplamak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Peki tamam o zaman.
Iyaa dedi: Daha bilgisayarï toplamadım önce sizlere sorup öyle toplamak istemiştim. Genişletmek için tıkla... Peki tamam o zaman.
Iyaa Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #8 Arda9843 dedi: Yayın içinse neden Ryzen toplamıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Daha önce Ryzen deneyimim olmuştu ama çok beğenmemiştim ondan dolayı Intel ile de denemeye karar verdim.
Arda9843 dedi: Yayın içinse neden Ryzen toplamıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Daha önce Ryzen deneyimim olmuştu ama çok beğenmemiştim ondan dolayı Intel ile de denemeye karar verdim.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #9 Iyaa dedi: Daha önce Ryzen deneyimim olmuştu ama çok beğenmemiştim ondan dolayı Intel ile de denemeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hangi Ryzen işlemci idi?
Iyaa dedi: Daha önce Ryzen deneyimim olmuştu ama çok beğenmemiştim ondan dolayı Intel ile de denemeye karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hangi Ryzen işlemci idi?
Iyaa Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #10 yusufyardimci dedi: Hangi Ryzen işlemci idi? Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 1200 kullanmıştım ama arada donma sorunu yaşıyordum bundan dolayı Intel'e geçtim.
yusufyardimci dedi: Hangi Ryzen işlemci idi? Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 1200 kullanmıştım ama arada donma sorunu yaşıyordum bundan dolayı Intel'e geçtim.