GTX 1660S ve monitör için 20.000TL verilir mi?

Gusuf

Zeptopat
Daha fazla  
GTX1660 Super + monitör için 20.000TL değer mi, yoksa daha iyilerini bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi yükseltip 16 GB RAM taktım ve ekstra SSD ile beraber kasa + monitör 20.000TL

Gereksiz pahalı. Şu an rastgele İtopya'ya girdim ve karşıma çıkan ilk sistem buydu. Bu sisteme 3-3.500 TL'ye bir monitör bulursan 1660S'lık sistemden en az 2 kat daha iyi olur. Ki bak işlemciyi, anakartı vb bilmediğim halde bu kadar netim. 1660S 4 yıllık ekran kartı.

Gereksiz pahalı. Şu an rastgele İtopya'ya girdim ve karşıma çıkan ilk sistem buydu. Bu sisteme 3-3.500 TL'ye bir monitör bulursan 1660S'lık sistemden en az 2 kat daha iyi olur. Ki bak işlemciyi, anakartı vb bilmediğim halde bu kadar netim. 1660S 4 yıllık ekran kartı.
Peki bana önerebileceğin pc var mı

Yukarıdaki sistem gayet güzel ama bu konuda bir sürü başlık var onlara bakmanı öneririm. Çoğu siteyi takip eden arkadaşlar güzel sistemler önermiştir b

Yukarıdaki sistem gayet güzel ama bu konuda bir sürü başlık var onlara bakmanı öneririm. Çoğu siteyi takip eden arkadaşlar güzel sistemler önermiştir başkalarına.
Sağol çok güzel sistem şuan bunu almayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı