Sistemi yükseltip 16gb ram taktım ve ekstra ssd ile beraber kasa + monitör 20.000tlSadece ikisi 20.000 TL ise ürünler altın kaplamasayla değer. Sistemin bazı özellikleri bunlar ise yine altın kaplamaysa değer.
Sistemi yükseltip 16 GB RAM taktım ve ekstra SSD ile beraber kasa + monitör 20.000TL
Peki bana önerebileceğin pc var mıGereksiz pahalı. Şu an rastgele İtopya'ya girdim ve karşıma çıkan ilk sistem buydu. Bu sisteme 3-3.500 TL'ye bir monitör bulursan 1660S'lık sistemden en az 2 kat daha iyi olur. Ki bak işlemciyi, anakartı vb bilmediğim halde bu kadar netim. 1660S 4 yıllık ekran kartı.
Peki bana önerebileceğin PC var mı?
Yukarıdaki sistem gayet güzel ama bu konuda bir sürü başlık var onlara bakmanı öneririm. Çoğu siteyi takip eden arkadaşlar güzel sistemler önermiştir b
Sağol çok güzel sistem şuan bunu almayı düşünüyorumYukarıdaki sistem gayet güzel ama bu konuda bir sürü başlık var onlara bakmanı öneririm. Çoğu siteyi takip eden arkadaşlar güzel sistemler önermiştir başkalarına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.