Emretulu Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 MSI GeForce GTX 1660 Super Aero ITX OC 6 GB. Dostlar bu ekran kartı Ryzen 3100 ile nasıl bir oyun performansı verir? Gtx 1660superden tek fanlı olması dışında başka farkı varmıdır ? İnternette biraz araştırma yaptım ama oyun testi falan göremedim, o yüzden sizlere sormak istedim. Son düzenleme: 13 Şubat 2021
MSI GeForce GTX 1660 Super Aero ITX OC 6 GB. Dostlar bu ekran kartı Ryzen 3100 ile nasıl bir oyun performansı verir? Gtx 1660superden tek fanlı olması dışında başka farkı varmıdır ? İnternette biraz araştırma yaptım ama oyun testi falan göremedim, o yüzden sizlere sormak istedim.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 13 Şubat 2021 #2 İyi olur. Darboğaz olmaz.
Emretulu Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #3 scanman dedi: İyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 1660s den tek fanlı olması dışında başka farkı varmıdır ?
scanman dedi: İyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 1660s den tek fanlı olması dışında başka farkı varmıdır ?
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Şubat 2021 #4 Emretulu dedi: Peki hocam 1660s den tek fanlı olması dışında başka farkı varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Bunu alacaksınız galiba hocam: ARGON LT – MoleculePC moleculepc.com Isınması dışında pek bir problem olacağını sanmıyorum. PSU hakkında pek bir bilgim yok.
Emretulu dedi: Peki hocam 1660s den tek fanlı olması dışında başka farkı varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Bunu alacaksınız galiba hocam: ARGON LT – MoleculePC moleculepc.com Isınması dışında pek bir problem olacağını sanmıyorum. PSU hakkında pek bir bilgim yok.
Emretulu Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #5 Dreamy Bull dedi: Bunu alacaksınız galiba hocam: ARGON LT – MoleculePC moleculepc.com Isınması dışında pek bir problem olacağını sanmıyorum. PSU hakkında pek bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Siparişini verdim hocamda oyun testi falan göremedim o yüzden konu açtım
Dreamy Bull dedi: Bunu alacaksınız galiba hocam: ARGON LT – MoleculePC moleculepc.com Isınması dışında pek bir problem olacağını sanmıyorum. PSU hakkında pek bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Siparişini verdim hocamda oyun testi falan göremedim o yüzden konu açtım
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #6 Güzel ikili olurlar, tek fanlı ile çift fanlı arasında performans farkı olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Güzel ikili olurlar, tek fanlı ile çift fanlı arasında performans farkı olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emretulu Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #7 Akkuşlu dedi: Güzel ikili olurlar, tek fanlı ile çift fanlı arasında performans farkı olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu cevap kafamdaki bütün soruları çözdü hocam çok sağol
Akkuşlu dedi: Güzel ikili olurlar, tek fanlı ile çift fanlı arasında performans farkı olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu cevap kafamdaki bütün soruları çözdü hocam çok sağol
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 13 Şubat 2021 #8 Emretulu dedi: Peki hocam 1660s den tek fanlı olması dışında başka farkı varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Bir tık fazla ısınabilir. Ama çok sorun olmaz.
Emretulu dedi: Peki hocam 1660s den tek fanlı olması dışında başka farkı varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Bir tık fazla ısınabilir. Ama çok sorun olmaz.