Gigabyte Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Eğer Ventus olan GP OC versiyon ise alınır. Ben RTX 2060 Super versiyonunu kullanıyorum maks. 73 gördü bence Gaming X almaya gerek yok.
Fark soğutmaları.
Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sana açıklayayım. Gaming X'de Torx 3.0 fanları var.
Ventus'da Torx 2.0. Gaming X'de RGB var birde. Ben Ventus modelini kullanıyorum. Sorun varsa sorabilirsin.
Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz MSI GTX 1660 Super Ventus Xs OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GTX 1660 Super Ventus Xs OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 8.199,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Edit:Bugün 13:31'de SinerjiBilgisayar'da indirime girmiş. Alınabilir fakat Ventus'un malzeme kalitesine pek güvendiğimi söyleyemem. Benim gözümde TUF/Armor Serisi nasılsa Ventus da öyle.
Gigabyte Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam şöyle ki alacağım ekran kartı PALIT GTX 1660 SUPER gamegaraj da 2300 TL. Üzerine 200 daha koyup MSI bakmayı düşündüm. Yani üzerine bi 200 daha koymam mümkün değil.