Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 28 Ekim 2020 #11 Liesenburg dedi: Peki hocam yakın zamanda RTX 3070'e yükseltmek istersem satışı rahat olur mu yani bir MSI kadar rahat satılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Çok rahat satabilirsiniz.
Liesenburg dedi: Peki hocam yakın zamanda RTX 3070'e yükseltmek istersem satışı rahat olur mu yani bir MSI kadar rahat satılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Çok rahat satabilirsiniz.
Liesenburg Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 Adem Yıldız_ dedi: Evet. Çok rahat satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duymuştum da Galax adlı markayı şüpheye düştüm. Bir de Galax 3400TL iken 3300'e Gigabyte buldum sizce hangisini tercih etmeliyim?
Adem Yıldız_ dedi: Evet. Çok rahat satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk defa sizden duymuştum da Galax adlı markayı şüpheye düştüm. Bir de Galax 3400TL iken 3300'e Gigabyte buldum sizce hangisini tercih etmeliyim?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 28 Ekim 2020 #13 Liesenburg dedi: İlk defa sizden duymuştum da Galax adlı markayı şüpheye düştüm. Bir de Galax 3400TL iken 3300'e Gigabyte buldum sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... İkisi de benzer soğutma kalitesine sahip. Ucuz olani alabilirsin. Gigabyte Windforce olarak geçiyorsa almayın ama. Windforce modelleri sorunlu.
Liesenburg dedi: İlk defa sizden duymuştum da Galax adlı markayı şüpheye düştüm. Bir de Galax 3400TL iken 3300'e Gigabyte buldum sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... İkisi de benzer soğutma kalitesine sahip. Ucuz olani alabilirsin. Gigabyte Windforce olarak geçiyorsa almayın ama. Windforce modelleri sorunlu.
Liesenburg Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #14 Adem Yıldız_ dedi: İkisi de benzer soğutma kalitesine sahip. Ucuz olani alabilirsin. Gigabyte Windforce olarak geçiyorsa almayın ama. Windforce modelleri sorunlu. Genişletmek için tıkla... Windforce imiş. Tam olarak neleri sorunlu?
Adem Yıldız_ dedi: İkisi de benzer soğutma kalitesine sahip. Ucuz olani alabilirsin. Gigabyte Windforce olarak geçiyorsa almayın ama. Windforce modelleri sorunlu. Genişletmek için tıkla... Windforce imiş. Tam olarak neleri sorunlu?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 28 Ekim 2020 #15 Liesenburg dedi: Windforce imiş. Tam olarak neleri sorunlu? Genişletmek için tıkla... Isınma sorunlu. Galax alabilirsin, üzmez.
Liesenburg dedi: Windforce imiş. Tam olarak neleri sorunlu? Genişletmek için tıkla... Isınma sorunlu. Galax alabilirsin, üzmez.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 28 Ekim 2020 #16 Liesenburg dedi: 2060'ın RTX gücü çok düşük diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa bile daha güçlü bir kart. Sizi daha uzun süre götürür.
Liesenburg dedi: 2060'ın RTX gücü çok düşük diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olsa bile daha güçlü bir kart. Sizi daha uzun süre götürür.
Liesenburg Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #17 Adem Yıldız_ dedi: Isınma sorunlu. Galax alabilirsin, üzmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun.
Adem Yıldız_ dedi: Isınma sorunlu. Galax alabilirsin, üzmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun.