GTX 1660S vs RX 5500XT

Bütçe
2500
@Fanzi biliyorum undervolt yaptım çok işe yaradı aniden kapanma yerine 85 derece oluyor ve değiştiriceğim lütfen sadece konuya cevap verin.
Kasa soğutman yetersiz ise soğutucusu iyi olan modeli tercih etmelisin yoksa tekrar ısınma sorunun olabilir. 2500tl msi 1660 gaming x modeli önerebilirim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda testi var. GTA 5 1080P ultra grafiklerde oynanmış. 65 dereceyi geçmediğini gördüm kartın.
Gayet iyi...
Linkteki kart alınabilir.

@Fanzi 1660S 2500 TL'ye bulunabilirken 1660 aşırı mantıksız.
2500tl'ye msi 1660super gaming x bulabilirse tabi ki yi olur ancak kasa soğutması iyi olmayan birisi için palit-xfx-inno3d vs. markalar soğutucuları yüzünden riskli olabilir. Markalar iyi ancak gaming x soğutması çok başarılı bir kart.

@Shinsai 65 derece GTA 5'e göre iyi mi ben Ark Survival Evolved diye oyun oynuyorum Rust gibi rahat oynar mıyım FPS olarak rahatımda derece olarak.
Şu anki kasam Rampage redsky ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…