GTX 1660S vs RX 5700XT

SigmaCrexy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, GTX 1660 Super ekran kartına sahibim üst modele geçmek istiyorum. RX 5700 XT ile kafa kafaya takas edeceğim. Sizce edeyim mi hangi kart daha iyidir? Önceden AMD'nin HD serisi kartını kullanmıştım, çok bir sorun yaşamadım. (AMD'nin güvenlik etiketi hâlâ üzerinde)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, GTX 1660 Super ekran kartına sahibim üst modele geçmek istiyorum. RX 5700 XT ile kafa kafaya takas edeceğim. Sizce edeyim mi hangi kart daha iyidir? Önceden AMD'nin HD serisi kartını kullanmıştım, çok bir sorun yaşamadım. (AMD'nin güvenlik etiketi hâlâ üzerinde)
RX 5700XT'nin kronik sıkıntıları ve driver sorunları mevcut ama GTX 1660 Superden çok daha güçlü bir kart.

Aşırı mantıklı takas olur ama şansına güveniyorsan. Son güncellemelerden sonra çok denk gelmesemde 5600-5700 serilerinde WattMan hatası kronik. Şahsen ben sorun yaşamadım ama sorun yaşama şansım var. 5700XT, 3060 kafasında bir kart diyebiliriz. Gaming X, ROG STRIX, Nitro+, red evil gibi serilerde ısınma sorunu çekmezsiniz bakımsız değilse.

@MekatronikciAbi ısınma değil yazılım sorunu mevcut.

Mining çıkışlıdır yüksek ihtimal. Hangi model sizin GTX 1660S ki kafa kafaya takas yapıyorsunuz?

Hocam zamanında herkes forumlarda yardım istiyordu kronik ısınma sorunu olduğu için. Baska forumlara ya da eski konulara bakabilirsiniz bir de dediğiniz gibi yazılım sorunu var WattMan vs.

Hocam zamanında herkes forumlarda yardım istiyordu kronik ısınma sorunu olduğu için. Baska forumlara ya da eski konulara bakabilirsiniz bir de dediğiniz gibi yazılım sorunu var WattMan vs.

Soğutma sorunu FE, ASUS Dual gibi modellerde vardı daha çok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı