GTX 1660Tİ Armor ve Ryzen 5 2600 darboğaz

grafikler ultrada ama nedense oyun içinde %90 üstünü görmedim nasıl yükselticem? fps yönünde sıkıntı yok ama neden böyle birşey var anlamadım ekran kartı driverda güncel
Net bir bilgim yok ama işlemci belki ekran kartın hızına yetişemiyordur.

Arkadaşların dediği gibi r6 işlemci daha önemli olan bir oyun , bu sadece r6` ya özel bir durummu , başka oyunlarda da böylemi ?
Arma 3 de ekran kartım %90 ların üstünde çalışıyor Dead by daylightde %80 lerde çalışıyor ama rainbowda nedense böyle
Net bir bilgim yok ama işlemci belki ekran kartın hızına yetişemiyordur.
niye böyle birşey olsunki işlemci ryzen 5 2600?

Arma 3 de ekran kartım %90 ların üstünde çalışıyor Dead by daylightde %80 lerde çalışıyor ama rainbowda nedense böyle

niye böyle birşey olsunki işlemci ryzen 5 2600?
İşlemcin gayet güzel ekran kartında ancak bazı videolarda işlemci komple besliyor gözüksede bazı kişiler aynı işlemci ile darboğaz yada düşük FPS gibi sorunlar yaşayabiliyor.

İşlemcin gayet güzel ekran kartında ancak bazı videolarda işlemci komple besliyor gözüksede bazı kişiler aynı işlemci ile darboğaz yada düşük FPS gibi sorunlar yaşayabiliyor.
Merhabalar.Konuyu çözdüm TAA düşükmüş oyundaki herşeyi fulleyince ekran kartı %99 u gördü işlemci %30 lara düştü ama fps 45 50 oldu.Ben oyunu ultraya alınca herşeyi ultrada alıyomuş sanıyordum arkadaşlar kusura bakmayın:)

Merhabalar.Konuyu çözdüm TAA düşükmüş oyundaki herşeyi fulleyince ekran kartı %99 u gördü işlemci %30 lara düştü ama fps 45 50 oldu.Ben oyunu ultraya alınca herşeyi ultrada alıyomuş sanıyordum arkadaşlar kusura bakmayın:)
Anladım ama kendinize göre ayar yapın kimse oyunu kolay kolay en yüksek ayarda oynamıyor hızlı bir oyun için 45-50 FPS biraz düşük değer sona almayın derim.

Anladım ama kendinize göre ayar yapın kimse oyunu kolay kolay en yüksek ayarda oynamıyor hızlı bir oyun için 45-50 FPS biraz düşük değer sona almayın derim.
yok hayır normalde Rainbowda en üstte grafik ayarı seçiyosun.Onu ultrada oynuyorum o şekilde 120 130 arası oynuyorum ama tamamen ekran kartına yük binmiyormuş TAA denen şey neyse onu özel bir şekilde açınca o zaman yük bindi ekran kartına

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı