grafikler ultrada ama nedense oyun içinde %90 üstünü görmedim nasıl yükselticem? fps yönünde sıkıntı yok ama neden böyle birşey var anlamadım ekran kartı driverda güncel
İşlemcin gayet güzel ekran kartında ancak bazı videolarda işlemci komple besliyor gözüksede bazı kişiler aynı işlemci ile darboğaz yada düşük FPS gibi sorunlar yaşayabiliyor.
İşlemcin gayet güzel ekran kartında ancak bazı videolarda işlemci komple besliyor gözüksede bazı kişiler aynı işlemci ile darboğaz yada düşük FPS gibi sorunlar yaşayabiliyor.
Anladım ama kendinize göre ayar yapın kimse oyunu kolay kolay en yüksek ayarda oynamıyor hızlı bir oyun için 45-50 FPS biraz düşük değer sona almayın derim.
Anladım ama kendinize göre ayar yapın kimse oyunu kolay kolay en yüksek ayarda oynamıyor hızlı bir oyun için 45-50 FPS biraz düşük değer sona almayın derim.
yok hayır normalde Rainbowda en üstte grafik ayarı seçiyosun.Onu ultrada oynuyorum o şekilde 120 130 arası oynuyorum ama tamamen ekran kartına yük binmiyormuş TAA denen şey neyse onu özel bir şekilde açınca o zaman yük bindi ekran kartına