GTX 1660Ti Düşük GPU Kullanımı

UygarAydoslu

Kilopat
Daha fazla  
GTX 1660Ti ekran kartım ve Ryzen 5 2600 işlemcili bilgisayar sahibim. Fakat oyunlarda GPU kullanımının %60'ı geçebildiğini görmedim. Videolarda genellikle %100'e yakın değerler görüyorum.

Ayarları Ultra yapıp dener misiniz?

GTX 1660Ti ekran kartım ve Ryzen 5 2600 işlemcili bilgisayar sahibim. Fakat oyunlarda GPU kullanımının %60'ı geçebildiğini görmedim. Videolarda genellikle %100'e yakın değerler görüyorum.
Öncelikle merhaba oyun ayarlarınızı ve en önemlisi çözünürlüğü yüksek tutun. Bunun dışında kaç FPS alıyorsunuz oyunlarda?

Ayarları ultra yapınca kart kullanımı %90'ı buluyor fakat aynı şekilde sıcaklıkta 70-80 oluyor bu normal bir değer mi ? Oynadığım oyun Rust

Ayarları ultra yapınca kart kullanımı %90'ı buluyor fakat aynı şekilde sıcaklıkta 70-80 oluyor bu normal bir değer mi ? Oynadığım oyun Rust
Rust için bunlar normal. Ekran kartı 85 dereceyi geçmediği sürece sorun olacağını düşünmüyorum.

Kasanın hava akışı nasıl bilmiyorum fakat size modelinin MB520 olduğunu söyleyebilirim.

Kasanın hava akışı nasıl bilmiyorum fakat size modelinin MB520 olduğunu söyleyebilirim.
kablolamayı doğru yaptıysan ve fan giriş cıkışları herhangi birşeyle kapanmadıysa hava akışı iyi demektir.

tozlanma varmı arada kontrol et 1-2 ayda temizle kasayı.

gpu herzaman %100 calısmak zorunda değil verdiğin yüke işe bağlı olarak kendini ayarlar. cok az calısarak verdiğinizi işi yapıyorsa sorun etmeyin. önemli olan istediğiniz ayarlarda istediginiz fps miktarını alabilmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…