UygarAydoslu Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #11 Kasa hazır şekilde itopyadan geldi.Hiçbir türlü kablo kirliliği yok.Yanıtlarınız için teşekkür ederim
Kasa hazır şekilde itopyadan geldi.Hiçbir türlü kablo kirliliği yok.Yanıtlarınız için teşekkür ederim
G GlorfindeI Ziyaretçi 15 Temmuz 2019 #12 UygarAydoslu dedi: Kasa hazır şekilde itopyadan geldi.Hiçbir türlü kablo kirliliği yok.Yanıtlarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... FPS değeri sizi tatmin ediyorsa dert edilecek bir durum yok ortada.
UygarAydoslu dedi: Kasa hazır şekilde itopyadan geldi.Hiçbir türlü kablo kirliliği yok.Yanıtlarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... FPS değeri sizi tatmin ediyorsa dert edilecek bir durum yok ortada.
burakdurdag Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 652 Çözümler 4 Yer ERZURUM Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Mühendisi 15 Temmuz 2019 #13 Aynı sorunu bende yaşıyorum i7 3770 sistemle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Temmuz 2019
Aynı sorunu bende yaşıyorum i7 3770 sistemle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
s7eve7n Decapat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 53 15 Temmuz 2019 #14 Kasanizin hava surkilasyonu iyi değil. Ekrankartiniza OC yaparak fan Rpm ayarlarini biraz yukseltin sorun ortadan kalkacaktır. Ayni sorunu yasiyordum fan hizink biraz arttırdım suan cpu sıcaklığım 65 e gelmiyor
Kasanizin hava surkilasyonu iyi değil. Ekrankartiniza OC yaparak fan Rpm ayarlarini biraz yukseltin sorun ortadan kalkacaktır. Ayni sorunu yasiyordum fan hizink biraz arttırdım suan cpu sıcaklığım 65 e gelmiyor