Bütçe konusuna gelirsek şuan almayacağım. Önümüzde ki Black Friday indirimin de almak istiyorum. Ve aklımda bir soru var. G-Sync Compatible olan bir monitör almazsam bana ne tür bir dezavantajı olacak? Listeden bakıp G-sync Compatible olanlara bakınca da seçeneklerin az olduğunu görüyorum. Önerilerini bekliyorum. Teşekkürler. İyi sosyaller.
Yine de bir bütçe belirtin bence. Çünkü 3000 liralık monitör hiç bir zaman 2000 liraya düşmüyor. Ve gelen önerilerin çoğu zaten bütçenizi aşmış modeller olacak.
Ayrıca G-Sync compatible olması şart değil. Freesync monitör teorik olarak G-Sync compatible oluyor. Freesync monitörlerin hepsi Nvidia 1000 serisi ve üzeri her kart ile G-Sync açılarak kullanılıyor yani.
Yine de bir bütçe belirtin bence. Çünkü 3000 liralık monitör hiç bir zaman 2000 liraya düşmüyor. Ve gelen önerilerin çoğu zaten bütçenizi aşmış modeller olacak.
Ayrıca G-Sync compatible olması şart değil. Freesync monitör teorik olarak G-Sync compatible oluyor. Freesync monitörlerin hepsi Nvidia 1000 serisi ve üzeri her kart ile G-Sync açılarak kullanılıyor yani.
Aynı ekran kartını kullanıyorum, geçen hafta Samsung LC27FG73FQMXUF aşağı yukarı bütçene denk gelecek fiyata aldım. Önerir misin dersen öneririm tabiki ama piyasada monitör çok iyi araştırıp almak lazım. Önceki monitör de Samsung tu açıkçası ben memnunum, şimdilik tek sıkıntısı sağ alt tarafının biraz ısınması ama pek sorun olacağını sanmıyorum. İmdirim beklersen belki daha iyi fiyata bir şeyler bulabilirsin.
Aynı ekran kartını kullanıyorum, geçen hafta Samsung LC27FG73FQMXUF aşağı yukarı bütçene denk gelecek fiyata aldım. Önerir misin dersen öneririm tabiki ama piyasada monitör çok iyi araştırıp almak lazım. Önceki monitör de Samsung tu açıkçası ben memnunum, şimdilik tek sıkıntısı sağ alt tarafının biraz ısınması ama pek sorun olacağını sanmıyorum. İmdirim beklersen belki daha iyi fiyata bir şeyler bulabilirsin.
Bu monitör de hibrid kullanım için çok ideal. Ama rekabetçi oyun oynayan birisine önermek istemedim. Çünkü eser miktarda da olsa ghosting ve yüksek tepkime süresi şimdilik bir çok VA ve IPS panel monitörün kanayan yarası. LG nano IPS monitörlerde çözüldü gibi ama o da henüz ülkemize gelmiyor ve yurtdışında da 600 dolar civarı satılıyor.
Ben Asus un monitör konusunda çok başarılı olduğunu biliyorum. O yüzden yukarıdaki monitörü önerdim.
Hibrid kullanım için istenseydi de biraz daha pahalısı olan IPS modelini önerecektim.