GTX 260 sistem yükseltme

Devrim Aydemir

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba ben devrim. Direkt konuya geçiyorum. Şu an ki sistemim:
Asus M4A87TD USB3 anakart.
Corsair Vengeance 4x2 8GB 1866 MHz
AMD Athlon x3 3.2 GHz 1.5 MB önbellek işlemci
Asus GTX 260 top
Corsair vs 650 watt PSU

Şimdi sistemim böyle ve kullanma amacın oyun ve php veritabanı. Java gibi işlemci tabanlı uygulamalar. Belki grafik tasarım da olabilir.
Aklımda APU sistem var 7870k alıp ileride de güzel bi ekran kartı almayı düşünüyorum ancak ne kadar doğru olur, size bırakıyorum ve yardımınızı istiyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam APU sisteme güzel bir ekran kartı almana gerek yok bence. APU sistem 1000 lira, 1500 lira gibi kısıtlı bütçeler için biçilmiş kaftan. Ekstra grafik kartı almaya gerek kalmadığı için. Sağlam bir oyun bilgisayarı istiyorsan bence APU senin için değil.

selam hocam, işlemciyi idareten alıp ileride daha iyi ekran kartı almayı düşünüyorum. sence mantıklı mıdır? yoksa amd nin fx serisi işlemcisini alıp ileride ekran kartına mı yatırım yapmalıyım?

Bana göre şu anda yapabileceğin en mantıklı şey 2. el i3 4130 + anakartıyla birlikte alman. Ortalama 350 TL gibi bir fiyata alabilirsin ikisini. Sonra GTX 750ti alırsın.

Arkadaşlar ne yapın ne edin 2.el almayın. Forumda bir arakadaş r9 285 aldı ve frekans düşmesi sorunu yaşıyor. Yani benzeri sorunları yaşarsınız. Apu sistem mantıklı olmaz. 300tl daha biriktirip i3 sistem toplayabilirsin.

2 çekirdekli bir sistemi neden önerdiniz acaba? i3'lü bir sistemin yetebileceğini düşünmüyorum

güncel arkadaşlar hala yardıma ihtiyacım var...

Elinizdeki ekran kartını satmayı düşünürseniz alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…