GTX 3060 toplama sistem alınır mı?

1-)GTX 3060 diye bir ekran kartı yok
2-)Şayet RTX 3060 ise öyle bir fiyat yok :)

Siz tekrar alacagınız yer ile görüşüp parçaların modellerini teyit ettirin, ortada bir yanlışlık var.Sistemi aldıktan sonra iadesi, ıvır zıvırı daha çok uğraşırsınız.Parçalardan emin olmak için modelleri tekrar gidip öğrenin.

Olay çok karışık hiç bir şey anlamadım. Kağıtta GTX 3060 yazıyor, öyle bir kart yok ve hemen yanında üstü hafif karalanmış bir şekilde RX 570 yazıyor ve fiyat 1200 TL.

400 tl bile etmeyecek anakart 900 lira, r5 1600 işlemci 1600 lira iken rtx 3060'ın o fiyatta olmasına imkan yok. Yüksek ihtimalle bu sistem çok eski tarihli yani 1. nesil amd işlemciler ilk çıktığında toplandı ki rx 570 yazmasını da buna bağlayabiliriz.

1634035241769.png

Tekrar merhaba. Öncelikle özür dilerim, okuldaydım ve şarjım bittiğinden cevap yazamadım. Kart olayını ben de anlamadım, fakat ne yazacağımı bilemediğimden başlığa fotoğraftaki parçanın ismini yazdım.
400 TL bile etmeyecek anakart 900 lira, R5 1600 işlemci 1600 lira iken RTX 3060'ın o fiyatta olmasına imkan yok. Yüksek ihtimalle bu sistem çok eski tarihli yani 1. nesil AMD işlemciler ilk çıktığında toplandı ki RX 570 yazmasını da buna bağlayabiliriz.

RX 570'i bir arkadaşımız sonradan öneri olarak yazdı. Onun için karaladık.
1-)GTX 3060 diye bir ekran kartı yok
2-)Şayet RTX 3060 ise öyle bir fiyat yok :)

Siz tekrar alacagınız yer ile görüşüp parçaların modellerini teyit ettirin, ortada bir yanlışlık var. Sistemi aldıktan sonra iadesi, ıvır zıvırı daha çok uğraşırsınız. Parçalardan emin olmak için modelleri tekrar gidip öğrenin.

Durum gerçekten karışık, ben de 3060 olayını anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı