Sağlam kartımı kullanamıyorum 300 watt PSU var sistemden ekran kartına kaldığından emin değilim 2011 ila 2015 eski arşivlerde 450 500 veyahut 550 watt PSU kullanımı hakkında öneriler mevcut lakin kartı kullanmak için sisteme taktığımda ilk PSU m yetmedi 6 slotlu güç çıkışı vardı bende ekran kartı güç çoklayıcı aldım ekran kartımdaki 6'lık olmak üzere iki adet çıkışı doldurmama rağmen yetersiz kaldı ekran kartı fanı dönüyor ama Windows 10 bozuktu görüntü iç içe karışıyordu Windows 7 kurulu iken ise ekran kartını tanımıyor kurmak istediğim driverlar uyumlu kart bulamıyordu bende add2PSU yöntemi kullanmak için 200 wattlık bir PSU buldum kendimce sadece ekran kartını bu PSU ile çalıştırmak istedim ama PSU da ekran kartı için 4'lü güç çıkışı vardı tekrar güç çoklayıcı kullanıp 200 wattlık PSU'nun 4'lük PCI'ı kullanmadan ekran kartına bir 300 wattlıktan olmak üzere 6 slotu birini de 200 wattlık PSU'dan kullanrak çalıştırmak istedim ama yine görüntü iç içe karıştı idare ettim sürücü kurmak istedim sürücü uyumlu kart bulamadı 200 wattlık PSU'ya kısa devre yaptırarak çalıştırabiliyordum Recep Baltaş'ın videosunda görmüştüm gene de ekran kartını kullanamadım şimdi amacım kablo ile kısa devre yaparak değil de add2PSU adaptör alıp denemek denemeye değer mi yoksa yeni bir PSU mu bulmalı malum şartlar fazla karşılayabilecek bir bütçem yok adaptör ve add2PSU ile yoluma bakabilir miyim oluru var mı? Desteğinizi bekliyorum okuduğunuz için teşekkür ederim. @Recep Baltaş