GTX 470 mi GTX 560 mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Yeni bir oyun kasası dizmek istiyorum. Sorun şu; bir sürü ekran kartı var ben Zotac GTX 470 AMP! almayı düşünüyorum ama bakıyorum ki bu kartın üstüne bir sürü çıkmış ve aynı fiyata GTX 560 var. Soldan ikinci rakama bakacak olursak 470AMP! daha iyi. Diğeri ise 500 serisi. Bunların hangisini almak daha mantıklı veya NVIDIA destekli 500 TL civarında önereceğiniz ekran kartı var mı? Bu kartlarda ısı sorunu yaşar mıyım? Kaç yıl oyun oynayabilirim bu kartla?

Soldan ikinci rakam performans, sodan ilk rakam da nesli belirtiyor. Bu durumda tavsiyem daha yeni nesil olan GTX 560 olacaktır. Daha düşük güç tüketmesine rağmen daha az ısınması bu kartı tercih nedeni yapmaya yeter. AMP! Modeli 500 TL’yi geçiyor. Bu yüzden tavsiyem N460GTX-1GD5 OC Cyclone modelinden yana olacak. Metro 2033 gibi bir kod katliamı olmazsa bu kartla en az 2-3 yıl rahat oyun oynarsınız.

Gtx 560 gerçekten cok iyi bir ekran kartı bir arkadasımda var su andaki tüm oyunları ultra ayarlarda oynuyabiliyor. Gtx 560 sana önerimdir. İntel İ7 2600K ile birlikte mükkemmel bir pc toplarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı