ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 23 Mayıs 2022 #11 Talha0 dedi: 3 GB RAM verdim Genişletmek için tıkla... 3 GB RAM'le nasıl Minecraft oynamayı düşünüyorsun peki?
Talha0 dedi: 3 GB RAM verdim Genişletmek için tıkla... 3 GB RAM'le nasıl Minecraft oynamayı düşünüyorsun peki?
Talha0 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #12 ItsAllGoodman dedi: 3 GB RAM'le nasıl Minecraft oynamayı düşünüyorsun peki? Genişletmek için tıkla... Kaç GB vermem lazım? Zaten kendisi 2 GB veriyor ben 3'e cıkardım.
ItsAllGoodman dedi: 3 GB RAM'le nasıl Minecraft oynamayı düşünüyorsun peki? Genişletmek için tıkla... Kaç GB vermem lazım? Zaten kendisi 2 GB veriyor ben 3'e cıkardım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 23 Mayıs 2022 #13 Talha0 dedi: Kaç GB vermem lazım? Zaten kendisi 2 GB veriyor ben 3'e cıkardım. Genişletmek için tıkla... Sistemde 16 GB varsa 6 ver. Hala FPS düşük kalıyorsa verebileceği maksimum performans budur zaten. Ki bana da öyle geliyor.
Talha0 dedi: Kaç GB vermem lazım? Zaten kendisi 2 GB veriyor ben 3'e cıkardım. Genişletmek için tıkla... Sistemde 16 GB varsa 6 ver. Hala FPS düşük kalıyorsa verebileceği maksimum performans budur zaten. Ki bana da öyle geliyor.
Talha0 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #14 ItsAllGoodman dedi: Sistemde 16 GB varsa 6 ver. Hala FPS düşük kalıyorsa verebileceği maksimum performans budur zaten. Ki bana da öyle geliyor. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler
ItsAllGoodman dedi: Sistemde 16 GB varsa 6 ver. Hala FPS düşük kalıyorsa verebileceği maksimum performans budur zaten. Ki bana da öyle geliyor. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler