GTX 550 Ti ekranda kayma

Notbad

Hectopat
Selamlar. Ekran kartımda tuhaf bir sorun var. İlk başlarda bilgisayarım FIFA 19 oynarken arada bir mavi ekran veriyordu. Sonra ekran kartını güncelledim ve hiçbir oyuna girememeye başladım. LOL'e girebildim fakat fotoğraftaki gibi kayma oluyordu.

IMG-20191109-WA0006.jpg

Sonra format attırdım ve FIFA 19'u tekrar yükledim. Birkaç kere sorunsuz oynadım fakat ekran arada gidiyordu. Sonra bir anda ekranda tuhaf pembe renkler çıkmaya başladı ve kararıyordu. Bilgisayarcıya telefonda durumu anlattım ve ekran kartının çipinin değişmesi gerektiğini söyledi. Şu an ekran kartını çıkardım ve sorun gitti fakat ekran kartına ne olduğunu anlamıyorum.

Ekran kartım: GTX 550 Ti 1 GB

IMG-20191109-WA0008.jpg
IMG-20191109-WA0009.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayacak bir şey yok aslında, bilgisayarcı söylemiş çip arızası diye. Epey eski bir kart o yüzden artık ömrünü doldurmuş olabilir.

Zaten ekran kartını çıkardığında arızanın düzelmesi kartın sorunu olduğunu gösterir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı