GTX 550 Ti GTA 5!

ulfamet

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum gta 5 çıktı artık ve ben oyuna baya heves sardım alacağım yani para hazır az parada değil. Yanlız 1 ay harçlığımı biriktirdim(hiçbir şey almadan :D )

1440x900 monitör var ve medıumda akıcı oynatır mı;?
Almadan önce sistemimin yeterliliğini değerlendirmek istiyorum lütfen doğru düzgün cevaplar yazın. Benim için herkesin düşüncesi önemli GTA5 Kaldırır mı Kaldırmaz mı?

• İntel core 2 quad q8200 2.33 Ghz (stock soğutucusu bulunuyor.)
  • 4 GB ddr2 800 mhz RAM (2X2 Soğutucusu yok :( )
  • GİGABYTE GTX550Tİ 1 GB GDDR5 192 BİT
  • 450 W HUNTKEY PSU
  • WİN 8.1 X64

Son düzenleyen: Moderatör:
Minimum ayarlarda oynayabilirsiniz.
Akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim? Ziraa çoğu oyunu oynuyabiliyorum (FC4,ACUNİT gibi oyunları kaldırmıyor) bide bf4 ün multisi kasıyor ama single modda bi sıkıntı yoksa kasmadan 40 FPS 1440x900'de oynuyabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar malum gta 5 çıktı artık ve ben oyuna baya heves sardım alacağım yani para hazır az parada değil. Yanlız 1 ay harçlığımı biriktirdim(hiçbir şey almadan :D )

1440x900 monitör var ve medıumda akıcı oynatır mı;?
Almadan önce sistemimin yeterliliğini değerlendirmek istiyorum lütfen doğru düzgün cevaplar yazın. Benim için herkesin düşüncesi önemli GTA5 Kaldırır mı Kaldırmaz mı?

• İntel core 2 quad q8200 2.33 Ghz (stock soğutucusu bulunuyor.)
  • 4 GB ddr2 800 mhz RAM (2X2 Soğutucusu yok :( )
  • GİGABYTE GTX550Tİ 1 GB GDDR5 192 BİT
  • 450 W HUNTKEY PSU
  • WİN 8.1 X64
Aynı Ekran Kartından bende kullanıyorum 1920x1080 monitörüm var ayıptır sölemesi :) 800x600 görüntü modun oyunuyorum Vallaha bütün ayarlar düşük birden atari oyunlarını özledim bir anda :)
sana tavsiyem o ekrankartını değitirmezsen alma çünkü 1 gb hafızası olması zaten herşeyi batırıyor gtx 660 al 760 ama ona yanaşma

Oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsin. GTX 550 Ti yeterli.

Sistemin aynısı bende var , benim sistem de tek fark ekran kartının R7 250 1GB DDR5 olması. Onun haricinde dediğim gibi herşey bire bir fakat oyun çileden çıkarıyor. Karşılaşılan sorunlar şu şekilde :

FPS Stuttering ( Anlık frame düşmesi)
Texture Glitch (Kaplama hataları c 1GB VRam'den dolayı)
%100 Disk kullanımına bağlı donmalar.
Ve işlemcinin objeleri geç renderlaması.

Kısaca bu ve benzeri sistemler GTA V oynanamayacak düzeyde kötü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı