GTX 550 Ti overclock yapılmıyor

Erencikefe

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Veteriner
Merhabalar yaklaşık 4-5 günlük bir süre sonrası ekran kartımı düzgün bir şekilde çalıştırmayı başardım. Fanı oturmuyordu ses yapıyordu vs. derken hepsini çözdüm fakat oyunlarda internetteki videolarda gördüğümün çok daha azı performans veriyor. Normalde 900 MHz'de çalışıyor Afterburner ile 850'ye alıyorum çünkü "NVIDIA grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bundan kuruldu" gibi bir sorun çıkarıyordu. PSU yetersiz sandım ama o da 400 Watt. Driver ile de alakası yokmuş eski driverları silip tekrar kurdum. Ancak hata verse bile 900 MHz'nin üstüne almaya çalıştığımda oyunlarda yine 900'de kalıyor. Bunun için ne yapabilirim? RAM'lerim DDR2 2x2 4 GB, işlemcim Intel Quad Core Q9400. Örneğin Metal Gear Solid 5'te 50 FPS almam gereken yerde en düşükte sabit 30 FPS alıyorum ve hız aşırtamıyorum, bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amilo Desktop Pi3645A markası
Point Of View GTX 550 Ti
Anakart MS-7504VP-PV
Intel Core 2 Quad Q9400
Qimonda DDR2 2x2 4 GB RAM
Keşke birisi problemimi çözebilseydi...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı