İyi arkadaşlar arkadaşlar. Ben çok anlamam pc toplamada. Kendime göre bir şeyler topladım. Telde olduğum için link atacam. Eksiğim olan bir şey varsa söyler misiniz? Ayriyaten topladığım pc twitchte yayın açarken donma yapar mi? Yayın yapacağım oyun lol.
Pc nin baya bir eksiği var ve baya yani sene 2015 ve siz 500 serisi ekran kartı koymuşsunuz ama sıkıntı değil zaten pek anlamadığınızı belirtmişsiniz ilk önce bütçenizi belirtin ve beni etiketleyin ben size yardımcı olayim
GTX 550 Ti yerine GTX 750 Ti almanız çok daha iyi olur. Kasa olarak Everest yerine Zalman, Corsair, Cooler Master gibi markalara bakın. Everest marka kasalar hiç sağlam değil.
Arkadaslar kusura bakmayın konu başlığından 1 gün ceza yedim size cevap veriyim diye yeni üyelik açayım dedim 1 haftada oylr ceza aldım . Maximum bütçe 4500 tl monitör ile birlikte yayınlarda iyi bir bilgisayar olsun yeter bana şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .
Arkadaslar kusura bakmayın konu başlığından 1 gün ceza yedim size cevap veriyim diye yeni üyelik açayım dedim 1 haftada oylr ceza aldım . Maximum bütçe 4500 tl monitör ile birlikte yayınlarda iyi bir bilgisayar olsun yeter bana şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .