GTX 550 Ti Sistem Yükseltme

Zedprex

Hectopat
Yer
Tekirdağ / Çorlu
Bilgisayarımın özelliklerine aşağıda yer vereceğim. Öncelikle problemimi anlatayım. 2013 yılında Vatan'dan bu bilgisayarı topladım. O zamanlar işimi gayet iyi görüyordu.(Oyun vs.) Artık yeni nesil oyunlarla birlikte yetmemeye başladı. Şu zamanda yeni bir bilgisayar toplamak ateş pahası. Ark, Pubg, CsGo, Lol, Pes gibi oyunları oynuyorum. Düşük ayarlarda oynadığımda (LOL hariç - onu zaten sorunsuz oynuyorum-) hafif kasmalarla bir şekilde oynuyorum. Bu kasmaları ortadan kaldıracak bir performans iyileştirmesi yapmak istiyorum. Sizce donanımsal olarak güncelleştirmelere mi gitmeliyim (fazla açılmadan) yoksa bunlarla hiç uğraşma paraya kıy git bir bilgisayar topla kafan rahat etsin mi dersiniz ? Teşekkür ederim.

Özellikler
  • İşlemci: AMD FX(tm)- Quad-Core Processor 3.60Ghz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
  • RAM: 8192MB
  • Available OS Memory: 8174MB RAM
  • Page File: 4364MB used, 5089MB available
  • DirectX Versiyon: DirectX 12
  • DX Setup Parameters: Not found
  • DPI: 96 DPI (100 percent)
  • System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
  • Monitör: Asus 1920 x 1080 (32 bit) (60Hz)
  • Harddisk: 500 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Paraya kıyıp bilgisayar toplamalısın. Ekran kardı alsan işlemci darboğaz yapacak, işlemci alsan ekran kardın oyunlarda yetersiz kalacak. AM3+ İşlemcinin ısısını çekmektense yeni nesil bir işlemciyle sıfırdan bilgisayar toplamalısın.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sanırım haklısınız. Eldeki sistemi satıp üzerine koyarak bir bilgisayar toplamak mantıklı olacaktır. 2013 yılında bu sistemi Asus 21 inc. monitör dahil 1400 tl ye Vatan'dan toplamıştım. Şuan o ücret tek başına iyi bir ekran kartını karşılamıyor bile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı