Berkanemir Centipat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 90 17 Kasım 2019 #1 Birden sistem ekran kartını görmemeye başladı. Aygıt yöneticisinde ünlem çıkıyor. Driver silip tekrar yükledim aynı hatayı verdi. Başka ekran kartında sorun olmuyor. Sizce sorunum ne? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2019
Birden sistem ekran kartını görmemeye başladı. Aygıt yöneticisinde ünlem çıkıyor. Driver silip tekrar yükledim aynı hatayı verdi. Başka ekran kartında sorun olmuyor. Sizce sorunum ne?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Kasım 2019 #2 Kart arızalanmıştır. Muhtemelen Kod 43 hatası alıyorsunuz. Geçmiş olsun. Çözüm
KS KS Berkanemir Centipat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 90 17 Kasım 2019 #3 MF dedi: Kart arızalanmıştır. Muhtemelen Kod 43 hatası alıyorsunuz. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bunun tamiri falan olmaz mı veya çözümü? İnternette bir sürü yazı video var çözüm için ama bilemedim.
MF dedi: Kart arızalanmıştır. Muhtemelen Kod 43 hatası alıyorsunuz. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bunun tamiri falan olmaz mı veya çözümü? İnternette bir sürü yazı video var çözüm için ama bilemedim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Kasım 2019 #4 Donanımsal arıza için internetteki çözümler işe yaramaz. Tamir için ise bir teknik servise danışabilirsiniz.
Donanımsal arıza için internetteki çözümler işe yaramaz. Tamir için ise bir teknik servise danışabilirsiniz.