vuprx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Eylül 2022 #1 RAM 8GB DDR3 Ekran kartı NVIDIA Geforce GTX 560 (DX 12 oyunlar açılıyor) İşlemci Intel Core i5 2320 3.00Ghz 4 Çekirdek L3 6MB GTX 560 Resident Evil Village açar mı? GTX 750 ile GTX 560 aynı diyorlar. GTX 750 oyunu açıyor. Sizce GTX 560 oyunu açar mı? İnternette böyle bir test buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GTX 560 Resident Evil Village açar mı? GTX 750 ile GTX 560 aynı diyorlar. GTX 750 oyunu açıyor. Sizce GTX 560 oyunu açar mı? İnternette böyle bir test buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #2 Deneyip bakmak lazım. Artı 0 Eksi
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #3 Düşük-orta ayarlarda oynayabilirsin bence. RAM in çift kanal ise daha iyi performans alırsın. Artı 0 Eksi
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #4 Açar. Artı 0 Eksi
KS KS vuprx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Eylül 2022 #5 İnssomnia dedi: Düşük-orta ayarlarda oynayabilirsin bence. RAM in çift kanal ise daha iyi performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Oyun açılır mı daha önceden indirdiğimde oyun WMVideo Decoder hatası vermişti ve açılmamıştı şimdi tekrar yüklesem açılır mı? Artı 0 Eksi
İnssomnia dedi: Düşük-orta ayarlarda oynayabilirsin bence. RAM in çift kanal ise daha iyi performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Oyun açılır mı daha önceden indirdiğimde oyun WMVideo Decoder hatası vermişti ve açılmamıştı şimdi tekrar yüklesem açılır mı?
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.460 Çözümler 13 12 Eylül 2022 #6 GTX 560 ile ilgili 1 video bulabildim. Onda da oyunu açamadı. Çökmüş olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
GTX 560 ile ilgili 1 video bulabildim. Onda da oyunu açamadı. Çökmüş olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #7 vuprx dedi: Oyun açılır mı daha önceden indirdiğimde oyun WMVideo Decoder hatası vermişti ve açılmamıştı şimdi tekrar yüklesem açılır mı? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiğinize bağlı. Vram az olabilir. Ne de olsa eski kart. Artı 0 Eksi
vuprx dedi: Oyun açılır mı daha önceden indirdiğimde oyun WMVideo Decoder hatası vermişti ve açılmamıştı şimdi tekrar yüklesem açılır mı? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiğinize bağlı. Vram az olabilir. Ne de olsa eski kart.
KS KS vuprx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Eylül 2022 #8 Caner2383 dedi: Nereden indirdiğinize bağlı. VRAM az olabilir. Ne de olsa eski kart. Genişletmek için tıkla... Steam'den denemek için demo indirmiştim. Artı 0 Eksi
Caner2383 dedi: Nereden indirdiğinize bağlı. VRAM az olabilir. Ne de olsa eski kart. Genişletmek için tıkla... Steam'den denemek için demo indirmiştim.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #9 vuprx dedi: Steam'den denemek için demo indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Açacağını sanmıyorum arkadaşın attığı videoda da açılmamış. Oyun bu kartta açılmıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
vuprx dedi: Steam'den denemek için demo indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Açacağını sanmıyorum arkadaşın attığı videoda da açılmamış. Oyun bu kartta açılmıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS vuprx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Eylül 2022 #10 Caner2383 dedi: Açacağını sanmıyorum arkadaşın attığı videoda da açılmamış. Genişletmek için tıkla... Media feature pack bir türlü indiremedim. Windows sürümümü 1709 yapsam ve Media Feature Pack kursam oyun açılır mı? Şuan 21H2 kullanıyorum Artı 0 Eksi
Caner2383 dedi: Açacağını sanmıyorum arkadaşın attığı videoda da açılmamış. Genişletmek için tıkla... Media feature pack bir türlü indiremedim. Windows sürümümü 1709 yapsam ve Media Feature Pack kursam oyun açılır mı? Şuan 21H2 kullanıyorum