GTX 560 Ti Sistem Ani FPS Düşüşü

Emrecan durmuş

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
Intel Core Quad Q9400
4 GB 1333 MHz RAM
GTX 560 Ti
Oyunda droplar yaşıyorum 60 FPS'den 1-7'ye düşüyor ve nesneler geç yükleniyor. İşlemciden dolayı mı darboğaz yaşıyorum RAM'den dolayı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci gt1030 la biler darboğaz yapıyor'ki RX560Ti'la kullanıyosun RAM az darboğaz var ve eski bir sistem, bütçen var ise yeni bir sisteme geç. Kısaca şöyle anlatayım nesnelerin geç yüklenmesi işlemcinin ekran kartının hızına yetişememesi ekstra ram de var 4 gb bir ram güncel bir çok oyuna yetmez min 8 diyorduk artık 16 ya doğru kayıyor 8 alsan bile yine 2gb civarı ram sistem kullanacak ve 6 gb kalıcak PUBG vs oynamıyorsan yeterli olucaktır ama o işlemciyle zor.

O işlemci gt1030 la biler darboğaz yapıyor'ki RX560Ti'la kullanıyosun RAM az darboğaz var ve eski bir sistem, bütçen var ise yeni bir sisteme geç. Kısaca şöyle anlatayım nesnelerin geç yüklenmesi işlemcinin ekran kartının hızına yetişememesi ekstra ram de var 4 gb bir ram güncel bir çok oyuna yetmez min 8 diyorduk artık 16 ya doğru kayıyor 8 alsan bile yine 2gb civarı ram sistem kullanacak ve 6 gb kalıcak PUBG vs oynamıyorsan yeterli olucaktır ama o işlemciyle zor.

Eheh, güldüm şu an, şu 560Ti ifadesi var ya..

Bu arada, 8 GB ram hala oldukça yeterli. 8 GB ram var ve PUBG'yi takılma veya drop olmadan cillop gibi oynuyorum, ifadenizi düzeltin lütfen. (DDR4 bile değil, DDR3.)

Konumuza gelirsek, bilgisayarın açık ve net eski. Sanırım DDR3 sistem kullanıyorsun, bu senin için artık değil çünkü DDR3 tamam, hala oldukça iyi bir RAM teknolojisi fakat işlemcin Q9400 ise anakartın maalesefki birkaç devir önce çıkmış, 755 pin.

Tavsiyem anakartını yenile, işlemcini ve ekran kartını yenile.

RAM'ını yeni anakartı DDR3 alırsan takabilirsin, üstüne ekleme 4GB yaparsan 8 GB PUBG için oldukça yeterli olacaktır.
İşlemcini i3 4170-i5 4460 falan yapmayı dene.
Ekran kartını en az GT 1030 almaya çalış.

Bütçen nedir bu arada ?

Eheh, güldüm şu an, şu 560Ti ifadesi var ya..

Bu arada, 8 GB ram hala oldukça yeterli. 8 GB ram var ve PUBG'yi takılma veya drop olmadan cillop gibi oynuyorum, ifadenizi düzeltin lütfen. (DDR4 bile değil, DDR3.)

Konumuza gelirsek, bilgisayarın açık ve net eski. Sanırım DDR3 sistem kullanıyorsun, bu senin için artık değil çünkü DDR3 tamam, hala oldukça iyi bir RAM teknolojisi fakat işlemcin Q9400 ise anakartın maalesefki birkaç devir önce çıkmış, 755 pin.

Tavsiyem anakartını yenile, işlemcini ve ekran kartını yenile.

RAM'ını yeni anakartı DDR3 alırsan takabilirsin, üstüne ekleme 4GB yaparsan 8 GB PUBG için oldukça yeterli olacaktır.
İşlemcini i3 4170-i5 4460 falan yapmayı dene.
Ekran kartını en az GT 1030 almaya çalış.

Bütçen nedir bu arada ?
Bütçem yok yeni bilgisayar almayı düşünmüyorum bu ekran kartını kullanıp yeni anakart ve işlemci alacağım yazın rami de 4 gb yükselteceğim 1 lira yeterli olabilir bunun için öyle değil mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı