bedozk65 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 152 Yer arkanda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek boş işler müdürü 30 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar selam, sistemim şöyle. GTX 560 Ti 256 Bit 6 GB RAM. Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2, 4 GHz 64 Bit 750 GB HDD. Fortnite hangi ayarlarda rahat oynayabilirim ya da oynayabilir miyim?
Arkadaşlar selam, sistemim şöyle. GTX 560 Ti 256 Bit 6 GB RAM. Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2, 4 GHz 64 Bit 750 GB HDD. Fortnite hangi ayarlarda rahat oynayabilirim ya da oynayabilir miyim?
A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 30 Eylül 2020 #2 İşlemci kaynaklı drop yeme ihtimaliniz var fakat ayarları low a çekerseniz ekran kartınızdan dolayı oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
İşlemci kaynaklı drop yeme ihtimaliniz var fakat ayarları low a çekerseniz ekran kartınızdan dolayı oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
rathma Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 334 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Eylül 2020 #3 Oyunu açar, ama aldığınız FPS ile ne kadar zevk alırsınız bilemem.
bedozk65 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 152 Yer arkanda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek boş işler müdürü 30 Eylül 2020 #4 Ahmet1203 dedi: İşlemci kaynaklı drop yeme ihtimaliniz var fakat ayarları Low'a çekerseniz ekran kartınızdan dolayı rahat oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Fortnite düşük ayarda Minecraft gibi oluyor bir çözümü yok mu başka ya da overclock yapsam.
Ahmet1203 dedi: İşlemci kaynaklı drop yeme ihtimaliniz var fakat ayarları Low'a çekerseniz ekran kartınızdan dolayı rahat oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Fortnite düşük ayarda Minecraft gibi oluyor bir çözümü yok mu başka ya da overclock yapsam.
A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 30 Eylül 2020 #5 bedozk65 dedi: Hocam Fortnite düşük ayarda Minecraft gibi oluyor bir çözümü yok mu başka ya da overclock yapsam. Genişletmek için tıkla... Laptop ise overclock yaparsanız laptopu eritebilirsiniz. Pubg Lite öneririm.
bedozk65 dedi: Hocam Fortnite düşük ayarda Minecraft gibi oluyor bir çözümü yok mu başka ya da overclock yapsam. Genişletmek için tıkla... Laptop ise overclock yaparsanız laptopu eritebilirsiniz. Pubg Lite öneririm.
bedozk65 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 152 Yer arkanda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek boş işler müdürü 30 Eylül 2020 #6 Ahmet1203 dedi: Laptop ise overclock yaparsanız laptopu eritebilirsiniz. PUBG Lite öneririm. Genişletmek için tıkla... Yok masaüstü benim. PUBG Lite oynuyorum hocam.
Ahmet1203 dedi: Laptop ise overclock yaparsanız laptopu eritebilirsiniz. PUBG Lite öneririm. Genişletmek için tıkla... Yok masaüstü benim. PUBG Lite oynuyorum hocam.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 30 Eylül 2020 #7 Ekran kartı ve bellek yeterli. Fakat işlemci bayağı yetersiz. Oyunda türlü türlü glitch, drop yaşayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartı ve bellek yeterli. Fakat işlemci bayağı yetersiz. Oyunda türlü türlü glitch, drop yaşayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bedozk65 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 152 Yer arkanda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek boş işler müdürü 30 Eylül 2020 #8 baran_basaran dedi: Ekran kartı ve bellek yeterli. Fakat işlemci bayağı yetersiz. Oyunda türlü türlü glitch, drop yaşayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam peki Fortnite için yeterli bir işlemci önerebilir misiniz?
baran_basaran dedi: Ekran kartı ve bellek yeterli. Fakat işlemci bayağı yetersiz. Oyunda türlü türlü glitch, drop yaşayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam peki Fortnite için yeterli bir işlemci önerebilir misiniz?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 30 Eylül 2020 #9 İşlemciniz darboğaz yaratabilir buna bağlı olarak FPS dengelenemez ve sürekli drop yaşayabilirsiniz hocam. İmkan varsa LGA775 sokete uyarlanmış Xeon işlemci bakabilirsiniz.
İşlemciniz darboğaz yaratabilir buna bağlı olarak FPS dengelenemez ve sürekli drop yaşayabilirsiniz hocam. İmkan varsa LGA775 sokete uyarlanmış Xeon işlemci bakabilirsiniz.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 30 Eylül 2020 #10 bedozk65 dedi: Hocam peki Fortnite için yeterli bir işlemci önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Q9300, Q9650 işini görmeli fakat bir sürü Xeon seçeneğide olabilir. Anakartını belirtsen iyi olur.
bedozk65 dedi: Hocam peki Fortnite için yeterli bir işlemci önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Q9300, Q9650 işini görmeli fakat bir sürü Xeon seçeneğide olabilir. Anakartını belirtsen iyi olur.