GTX 560 Ti Sistem Toplama

Furkan Özgül

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba, yazıma başlamadan önce belirtmek istiyorum ki bilgisayar konusundan hiç anlamam. Bu yüzden ileri de yapmam muhtemel olan hatalarımı görmezden gelebilirseniz, hatamı düzeltirseniz sevinirim.

Yazın Ağustos, Eylül aylarında, sadece oyun oynayacağım (MMO ağırlıklı) ve mümkünse 3.500'u geçmeyecek bir PC toplamak istiyorum. Bunun üzerine internette biraz araştırma yaptım ve sevdiğim bir yayıncının kullandığı şu PC'yi gördüm.

Bu PC sadece oyun oynayabilmek için fazla mı? Yoksa iyi mi?

Bu parçalar ile uyumu olan, içine güç ve fan dahil bir kasa ile birlikte bu sistemi kaça toplayabilirim?
(Mouse, klavye ve ekran hariç)

Ya da bu sisteme eş olabilecek daha iyi bir sistem önerisi yapabilir misiniz?

Parça almak istediğim zaman en uygun fiyata nerden alabilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bilgisayar toplama konusunu alacağınız zaman açınız, bilirsiniz teknoloji hızla gelişiyor ve illaha ki yeni şeyler gelecektir. 560Tİ artık çöp olmuş bir ekran kartı. Parçaları "Sinerji Bilgisayar" 'dan uygun fiyata bulabilirsiniz. Ama belirttiğim gibi "sistem toplama konusu" alınacağı zaman açılmalı.

560Ti artık eve sokulmayacak bir kart, 3500Tl iyi bir bütçe. 1 ay önce dolar 3lira iken şu an 3.5 olduğunu düşünürsek alıcağınız zaman ne olacağını bilmemimizn imkanı yok, ayrıca yeni işlemciler geldi gelecek nasıl olurlar, şimdikiler daha mı olur gelecek olanlar mı bunu da bilmemizin bir imkanı yok. Almanıza atıyorum 2 hafta kala tekrar konu açın o zaman ciddiye alıp size en ucuz sitelerden örnek sistem toplacayak bir çok arkadaş olacaktır. Ama size fikir vermesi için şunu söyleyeyim 560Ti'ın üzerinden 6xx,7xx,9xx serileri geçti ve şu an 1xxx serisi var. 750Ti çoğu kişiyi tatmin etmediğini düşünürsek 560Ti'ı canycrush oynamak için önerebiliriz her halde o da bulabilirseniz, üretimi duralı yıllar oluyor çünkü. Bunu bilmek zorunda değilsiniz evet sadece fikir olsun diye yazdım.

Sizin büyük ihtimalle toplayacağınız sistem

AMD Rx480 4GB
i5 6400 (yeni işlemciler gelince değişebilir)
B150 chipset'li bir anakart
16GB 2x8 DDR4 RAM
600w bir PSU
Beğendiğiniz bir kasa
120 veya 240GB SSD ve 1TB WD Blue veya Seagate Barracuda HDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…