En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçenizi pek bilmediğimden bunları önerdim. Fakat eğer bütçeniz var ise FSP Hydro K daha iyi olur. VX Plus bütçeniz 200TL civarında ise öneririm.
FSP PSU konusunda daha iyidir Hydro k diyorum ben Zalman'da kötü değil ama FSP köklü bir firma PSU içinde bir marka ondan dolayı FSP ürünleri daha iyi oluyor genelde.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçenizi pek bilmediğimden bunları önerdim. Fakat eğer bütçeniz var ise FSP Hydro k daha iyi olur. VX Plus bütçeniz 200TL civarında ise öneririm.
12v kanalından %88 ve üstü verimlilik verebiliyor. Aşırı akım koruması, kısa devre koruması, gerilim ve güç koruması var var. Malzeme yapısı Zalman'a göre daha iyi. 12 cm fan yapısı ile sessiz. Modüler bir PSU. SLI ve crosffire destekliyor.
400W almamalı arkadaş. 560 Ti tam bir güç canavarı. 170Watt kadar çekebiliyor.
Hydro k. Sebebi ise;
12v kanalından %88 ve üstü verimlilik verebiliyor. Aşırı akım koruması, kısa devre koruması, gerilim ve güç koruması var var. Malzeme yapısı Zalman'a göre daha iyi. 12 cm fan yapısı ile sessiz. Modüler bir PSU. SLI ve crosffire destekliyor.
Hocam Zalman'ın kutusunda 456W 12v kanalı yazıyor. ZM500, SLI destekliyor ama günümüzde ona uygun anakart ve oyun bulmak çok zor. Geri kalanlar konusunda pek bir bilgim yok. Teşekkürler bilgilendirme için.
Düzenleme: Normalde Hydro K alacaktım ama 370 Lira ile 320 Lira arasındaki fark fikrimi değiştirmeme neden olmuştu.