Flanqus Megapat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2018 #1 Merhaba elimde şuanda R7 240 2 GB ekran kartı var. 2. el olarak 560 Ti 1 GB buldum. Bu kartı satıp 560 Ti alsam mantıklı olur mu? Oyun performansı olarak hangi kart daha iyi?
Merhaba elimde şuanda R7 240 2 GB ekran kartı var. 2. el olarak 560 Ti 1 GB buldum. Bu kartı satıp 560 Ti alsam mantıklı olur mu? Oyun performansı olarak hangi kart daha iyi?
F farma3 Decapat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 21 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Temmuz 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kıyaslama yapabilirsiniz. Bana sorarsanız 560ti Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kıyaslama yapabilirsiniz. Bana sorarsanız 560ti