GTX 560 model ekran kartım bozuldu. Sistemimle uyumlu bu seviyede ya da biraz üstü ekran kartı arıyorum. Özellikle uyumluluk konusunda fikrim olmadığı için tavsiyeye ihtiyacım var. İkinci el olabilir (aynı zamanda nereden ikinci el bulabilirim?). Fiyat fark etmez.
Bazen vergi kesiliyor ve bazı kişiler o vergiyi odeyemiyor. O ürünler Türkiye'de kalıyor. AliExpress'e bakarsan 1 haftada geldi gibi yorumlar görebilirsin. Ha yanlış bilgi veriyor isem dürtün.
Bazen vergi kesiliyor ve bazı kişiler o vergiyi odeyemiyor. O ürünler Türkiye'de kalıyor. AliExpress'e bakarsan 1 haftada geldi gibi yorumlar görebilirsin. Ha yanlış bilgi veriyor isem dürtün.
Satıcıdan satıcıya değişiyor o durum. Bazı ürünler gerçekten 2 ayda geliyor.
Zaten gümrüğe geldikten sonra sizin haberiniz oluyor. Gümrükten çıktıktan 1-2 gün sonra kapınızda oluyor ürün. Bu arada GTX 750 Ti'lar gümrüğe takılmıyor.
O zaman isterseniz elinizdekileri satıp üstüne bütçe ekleyin Ryzen 5 2400G veya Ryzen 3 2200G'li sistem toplayın veya GTX 750 Ti alın ikinci el fakat en düşük GTX 760 tercih ederim belki CS:GO yenilemeye gidebilir (düşünmüyorum ama).
O zaman isterseniz elinizdekileri satıp üstüne bütçe ekleyin Ryzen 5 2400G veya Ryzen 3 2200G'li sistem toplayın veya GTX 750 Ti alın ikinci el fakat en düşük GTX 760 tercih ederim belki CS:GO yenilemeye gidebilir (düşünmüyorum ama).